085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

New York

New York is een stad die bekend staat om zijn bruisende energie, culturele diversiteit en indrukwekkende skyline. Van het Vrijheidsbeeld tot het Empire State Building en Central Park, New York heeft voor elk wat wils. Er zijn zoveel dingen te zien en te doen in deze bruisende metropool, dat het bijna onmogelijk is om alles in één reis te passen. Hieronder vind je een aantal bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je reis naar New York!

Lees meer over New York

Resultaten zoekopdracht


Vakantie New York

Vakantie New York

New York is een stad die bekend staat om zijn bruisende energie, culturele diversiteit en indrukwekkende skyline. Van het Vrijheidsbeeld tot het Empire State Building en Central Park, New York heeft voor elk wat wils. Er zijn zoveel dingen te zien en te doen in deze bruisende metropool, dat het bijna onmogelijk is om alles in één reis te passen. Hieronder vind je een aantal bezienswaardigheden die je niet mag missen tijdens je reis naar New York. 

Het Vrijheidsbeeld
Het Vrijheidsbeeld is een symbool van vrijheid en hoop en is een van de meest iconische bezienswaardigheden van New York. Het standbeeld werd in 1886 cadeau gegeven door Frankrijk en is te bezichtigen op Liberty Island. Je kunt een boottocht maken naar het eiland om het standbeeld van dichtbij te bekijken en te genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van New York. 

Empire State Building 
Het Empire State Building is een van de meest herkenbare gebouwen ter wereld en biedt een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de top. Het gebouw is meer dan 440 meter hoog en heeft twee observatiedekken die open zijn voor het publiek. Het Empire State Building is ook 's avonds geopend en biedt een spectaculair uitzicht op de verlichte stad. 

Central Park 
Central Park is een oase van rust in het hart van Manhattan en is een van de grootste stadsparken ter wereld. Het park heeft prachtige tuinen, meren en wandelpaden en biedt tal van activiteiten, zoals fietsen, wandelen en picknicken. Het park heeft ook een aantal bezienswaardigheden, zoals het Bethesda-terras, de Bow Bridge en de Central Park Zoo. 

Time Square 
Times Square is het bruisende hart van Manhattan en staat bekend om zijn felle lichten, grote billboards en drukke straten. Het plein is omgeven door winkels, restaurants en theaters en is een populaire ontmoetingsplaats voor zowel lokale bewoners als toeristen. Times Square is vooral indrukwekkend 's avonds, wanneer de lichten en billboards oplichten en de stad tot leven komt.