085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Dubai

Dubai is de stad van ongekende luxe en moderniteit in het hart van de Verenigde Arabische Emiraten. Laat je betoveren door de glinsterende skyline van deze opmerkelijke stad, gevuld met enkele van 's werelds meest indrukwekkende architecturale wonderen.

Lees meer over Dubai

Resultaten zoekopdracht


Stedentrip Dubai, Verenigde Emiraten

Stedentrip Dubai, Verenigde Emiraten

Dubai is de stad van ongekende luxe en moderniteit in het hart van de Verenigde Arabische Emiraten. Laat je betoveren door de glinsterende skyline van deze opmerkelijke stad, gevuld met enkele van 's werelds meest indrukwekkende architecturale wonderen. Hieronder vind je enkele hoogtepunten die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek aan deze bruisende stad; 

De Burj Khalifa  

Dit iconische gebouw is het hoogste gebouw ter wereld en biedt een prachtig uitzicht op de stad vanaf de top. Je kunt de Burj Khalifa bezoeken en genieten van een spectaculair uitzicht op de stad vanaf het observatieplatform op de 124e verdieping. 

De Dubai Mall  

Een van 's werelds grootste winkelcentra, met meer dan 1200 winkels, talloze restaurants en entertainment opties zoals een aquarium en een ijsbaan. 

De Palm Jumeirah  

Een kunstmatig eiland in de vorm van een palmboom, waar je luxueuze hotels en appartementen vindt. Maak een wandeling langs de promenade en geniet van het uitzicht op de zee en de stad. 

De Dubai Fontein  

Gelegen aan de voet van de Burj Khalifa, is dit een van 's werelds grootste dansende fonteinen die dagelijks een spectaculaire water- en lichtshow opvoert. 

De Dubai Miracle Garden  

Een prachtige tuin vol met 's werelds grootste bloementapijten, waar je kunt genieten van kleurrijke bloemen en spectaculaire ontwerpen. 

De Dubai Creek  

De historische waterweg die de stad in tweeën splitst en een kijkje biedt in het oude Dubai. Maak een boottocht over de creek en ervaar de rijke geschiedenis van de stad. 

De Dubai Marina 

 Een moderne wijk vol met wolkenkrabbers, restaurants en winkels. Maak een wandeling langs de promenade en geniet van het uitzicht op de jachthaven.