Exe Ramblas Boquería

  1. Spanje
  2. regio Barcelona
  3. Barcelona
  • Exe Ramblas Boquería
  • 7 foto's

Dit charmante, historische hotel is gelegen aan Las Ramblas, in het historische, commerciële en toeristische hart van Barcelona. Door de centrale ligging van het hotel zijn de Barrio Gotico, de kathedraal en de Plaza Catalunya gemakkelijk te bereiken. Port Vell ligt op minder dan 3 kilometer afstand en de gasten vinden enkele winkels en aansluitingen op het openbaar vervoer in de directe omgeving

Over Exe Ramblas Boquería

Ligging
Dit charmante, historische hotel is gelegen aan Las Ramblas, in het historische, commerciële en toeristische hart van Barcelona. Door de centrale ligging van het hotel zijn de Barrio Gotico, de kathedraal en de Plaza Catalunya gemakkelijk te bereiken. Port Vell ligt op minder dan 3 kilometer afstand en de gasten vinden enkele winkels en aansluitingen op het openbaar vervoer in de directe omgeving van het hotel. De internationale luchthaven Barcelona ligt op ongeveer 16 kilometer van het hotel.
Eten en drinken
Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een ontbijtzaal. Een uitgebreid ontbijtbuffet nodigt 's ochtends uit om het bed te verlaten.

Locatie

Anderen bekeken ook