085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Barcelona

Barcelona is een stad vol kleur, cultuur en heerlijk eten. Het is de thuisbasis van enkele van de meest iconische architecturale meesterwerken van de wereld, waaronder de Sagrada Familia en het Park Guell. Maar Barcelona heeft meer te bieden dan alleen maar prachtige gebouwen en fantastisch eten. De stad heeft een rijke geschiedenis en een bruisend nachtleven. Het is een stad waar je je kunt onderdompelen in de Catalaanse cultuur en jezelf kunt verliezen in de sfeer van de stad. 

Lees meer over Barcelona

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Barcelona

Barcelona (1)

Barcelona is een stad vol kleur, cultuur en heerlijk eten. Het is de thuisbasis van enkele van de meest iconische architecturale meesterwerken van de wereld, waaronder de Sagrada Familia en het Park Guell. Maar Barcelona heeft meer te bieden dan alleen maar prachtige gebouwen en fantastisch eten. De stad heeft een rijke geschiedenis en een bruisend nachtleven. Het is een stad waar je je kunt onderdompelen in de Catalaanse cultuur en jezelf kunt verliezen in de sfeer van de stad. Bekijk ons aanbod online en wie weet zie ontdek jij binnenkort deze prachtige stad!

Sagrada Familia 
Dit is een van de meest iconische bezienswaardigheden van Barcelona en de meest bekende creatie van Antoni Gaudi. Het ontwerp is geïnspireerd op de gotische architectuur, maar bevat ook veel elementen van de Art Nouveau en andere stijlen. De bouw van de kerk begon in 1882 en is nog steeds in volle gang. 

Park Guell 
Dit park is een andere beroemde creatie van Gaudi en biedt een prachtig uitzicht over de stad. Het park is ontworpen als een tuinstad en bevat veel prachtige mozaïeken en beelden.  

La Rambla 
Dit is een populaire straat in het centrum van Barcelona. Het is een voetgangersgebied dat vol is met straatartiesten, kraampjes en restaurants. Het is een geweldige plek om te wandelen en de sfeer van Barcelona te ervaren. 

Gotische Wijk  
Dit is het oudste deel van Barcelona en is vol met smalle straatjes, middeleeuwse gebouwen en historische kerken. Het is een geweldige plek om te wandelen en de geschiedenis van Barcelona te verkennen.