085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Rhodos

Rhodos, een van de grootste eilanden van Griekenland, biedt een prachtige mix van geschiedenis, cultuur en prachtige stranden. Het is een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning, avontuur en geschiedenis. Of je nu op zoek bent naar geschiedenis, cultuur, stranden of natuur, Rhodos heeft voor elk wat wils. Het is een perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke reiservaring.

Lees meer over Rhodos

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Rhodos

Vakantie Rhodos

Rhodos, een van de grootste eilanden van Griekenland, biedt een prachtige mix van geschiedenis, cultuur en prachtige stranden. Het is een ideale bestemming voor mensen die op zoek zijn naar ontspanning, avontuur en geschiedenis. Of je nu op zoek bent naar geschiedenis, cultuur, stranden of natuur, Rhodos heeft voor elk wat wils. Het is een perfecte bestemming voor iedereen die op zoek is naar een onvergetelijke reiservaring. Hieronder benoemen wij een aantal van de hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je vakantie op Rhodos!  

 

De middeleeuwse stad Rhodos 

Een van de hoogtepunten van een bezoek aan Rhodos is het verkennen van de middeleeuwse stad Rhodos, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat. De stad is omgeven door muren en er zijn vele smalle straatjes, prachtige pleinen en historische gebouwen te vinden. Een bezoek aan het Paleis van de Grootmeester van de Ridders van Rhodos is een must-see. Dit middeleeuwse fort is prachtig bewaard gebleven en biedt een spectaculair uitzicht over de stad. 

Stranden op Rhodos 

Naast de middeleeuwse stad biedt Rhodos ook vele prachtige stranden. Faliraki, Tsambika en Lindos zijn enkele van de populairste stranden op het eiland en bieden een adembenemend uitzicht op de zee. Watersporten zoals windsurfen en duiken zijn ook populaire activiteiten op het eiland. 

Akropolis van Lindos 

Voor geschiedenisliefhebbers is een bezoek aan de Akropolis van Lindos een must. Dit oude fort is een van de meest opvallende bezienswaardigheden op het eiland en biedt een adembenemend uitzicht op de zee en de omgeving. 

Vlindervallei & Zeven Bronnen 

Rhodos heeft ook een aantal prachtige natuurlijke bezienswaardigheden, zoals de Vlindervallei en de Zeven Bronnen. De Vlindervallei is een prachtig natuurgebied waar duizenden vlinders leven. Het is een perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur. De Zeven Bronnen biedt een andere natuurlijke schoonheid met zeven natuurlijke bronnen en een prachtige wandeling langs een rivier.