085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Bonaire

Bonaire, het zonnige eiland in de Caribische Zee dat bekend staat om zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en ongerepte natuur. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke watersporten, rustige wandelingen door de natuur of gewoon lekker wilt ontspannen, Bonaire biedt voor elk wat wils.

Lees meer over Bonaire

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Bonaire

Vakantie Bonaire

Bonaire, het zonnige eiland in de Caribische Zee dat bekend staat om zijn prachtige stranden, kristalheldere wateren en ongerepte natuur. Of je nu op zoek bent naar avontuurlijke watersporten, rustige wandelingen door de natuur of gewoon lekker wilt ontspannen, Bonaire biedt voor elk wat wils. Hier zijn enkele hoogtepunten van dit prachtige eiland: 

Klein Bonaire 

Een klein onbewoond eiland voor de kust van Bonaire, dat alleen per boot bereikbaar is. Hier vind je enkele van de beste snorkel- en duiklocaties van het eiland, met kleurrijke koralen, zeeschildpadden en een verscheidenheid aan tropische vissen. 

Nationaal Park Washington-Slagbaai 

Een uitgestrekt natuurgebied in het noorden van Bonaire, met ruige kustlijnen, zoutpannen, cactussen en verschillende soorten inheemse dieren. Er zijn hier tal van wandel- en fietsroutes om te verkennen, en het park biedt ook enkele prachtige stranden om te ontspannen. 

Lac Bay 

Een prachtige baai aan de oostkust van het eiland, bekend om zijn ondiepe, kalme wateren en ideale omstandigheden om te windsurfen. Hier vind je ook verschillende windsurfscholen waar je lessen kunt nemen of materiaal kunt huren. 

Kralendijk 

De kleurrijke hoofdstad van Bonaire, met een levendige sfeer en historische gebouwen uit de koloniale tijd. Hier vind je ook vele restaurants en bars waar je kunt genieten van lokale gerechten en drankjes 

Gotomeer 

Een zoutwatermeer in het zuiden van het eiland, omringd door mangrovebossen en een belangrijk broedgebied voor flamingo's. Het meer biedt ook enkele van de beste vogelobservatiepunten op het eiland. 

Dit zijn slechts enkele van de vele hoogtepunten die Bonaire te bieden heeft. Of je nu wilt duiken, snorkelen, windsurfen, vogels kijken, wandelen of gewoon ontspannen op het strand, dit prachtige eiland zal je zeker niet teleurstellen.