Can Simó Alcudia

  1. Spanje
  2. Mallorca
  3. Alcudia
  • Can Simó Alcudia
  • 15 foto's

Dit landhuis ligt in de historische stad Alcudia in het noorden van Mallorca tussen de prachtige baaien van Alcudia en Pollenca.

Over Can Simó Alcudia

Ligging
Dit landhuis ligt in de historische stad Alcudia in het noorden van Mallorca tussen de prachtige baaien van Alcudia en Pollenca.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een ontbijtzaal en een bar. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Het hotel biedt een overnachting incl. ontbijt en halfpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Iedere dag worden een uitgebreid ontbijtbuffet en een avondmenu geserveerd.
Sport/entertainment
Aangenaam verwarmd water in de binnen- en buitenbaden zorgt voor gezonde beweging en veel zwemplezier. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Het hotel biedt met de fitnessstudio en tegen betaling squash sportieve activiteiten in het binnengedeelte aan. Een wellnessgedeelte met een sauna is in het verblijf aanwezig. Veel plezier en amusement biedt een casino. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook