Mercure Budapest Castle Hill

  1. Hongarije
  2. regio Boedapest
  3. Boedapest
  • Mercure Budapest Castle Hill
  • 15 foto's

Het hotel ligt in het stadsdeel Buda; naar de burcht is het 15 minuten lopen. Het biedt een heerlijk panorama over de bergwijk.

Over Mercure Budapest Castle Hill

Ligging
Het hotel ligt in het stadsdeel Buda; naar de burcht is het 15 minuten lopen. Het biedt een heerlijk panorama over de bergwijk.
Eten en drinken
Een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. De gasten worden culinair verwend in het niet-rokersrestaurant met airconditioning en een apart gedeelte voor rokers. Naast ontbijt biedt het verblijf ook middag- en avondeten à la carte. Glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.
Sport/entertainment
Een sport- en recreatieprogramma biedt vele leuke mogelijkheden om de vrije tijd naar eigen inzicht vorm te geven. De gasten kunnen in het overdekte zwembad van actieve vrijetijdsbeleving en gezond zwemplezier genieten. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals fietsen/mountainbiken, een spa en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook