085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Elegance Luxury Executive Suites

  1. Griekenland
  2. Zakynthos
  3. Tragaki
  • Elegance Luxury Executive Suites
  • Elegance Luxury Suites
  • Elegance Luxury Suites
  • Elegance Luxury Suites
  • Elegance Luxury Suites
  • 19 foto's
  • Zonvakantie

Ben je op zoek naar een elegante accommodatie op een prachtige plek? Verblijf dan in Elegance Luxury Suites bij Tragaki. Laat je lekker in de watten leggen en geniet van luxe. Je hebt keuze uit drie fantastische suites en kunt heerlijk relaxen bij het zwembad. En wat denk je van het prachtige uitzicht op zee, bergen en de wijde omgeving? In Elegance Luxury Suites vier je vakantie zoals een vakanti

Over Elegance Luxury Executive Suites

Ben je op zoek naar een elegante accommodatie op een prachtige plek? Verblijf dan in Elegance Luxury Suites bij Tragaki. Laat je lekker in de watten leggen en geniet van luxe. Je hebt keuze uit drie fantastische suites en kunt heerlijk relaxen bij het zwembad. En wat denk je van het prachtige uitzicht op zee, bergen en de wijde omgeving? In Elegance Luxury Suites vier je vakantie zoals een vakantie hoort te zijn. Ervaar het zelf!

TIP: boek deze vakantie als Fly & Go
  • Gemak voorop: pakketreis met vlucht + deze accommodatie + huurauto
  • Je huurauto staat bij aankomst klaar op de luchthaven
  • De verzekering voor je auto is geregeld
  • Vrijheid en avontuur: ontdek in je eigen tempo je vakantiebestemming
Bekijk deze Fly & Go vakantie
Ligging: Elegance Luxury Suites bij Tragaki

Elegance Luxury Suites vind je bij Trigaki, op ruim 2 kilometer van het centrum. Het dichtstbijzijnde (zand)strand is Gaidaros Beach op ongeveer 900 meter. De dichtstbijzijnde supermarkt vind je op zo’n 800 meter en een restaurant vind je al op zo’n 300 meter. De eilandhoofdstad Zakynthos-Stad ligt op ongeveer 7 kilometer.

Faciliteiten: Elegance Luxury Suites

De prachtige 5-sterren Elegance Luxury Suites bestaan uit één gebouw met 2 verdiepingen en in totaal 22 suites. Er is 1 lift, er is een bagageruimte en bij de 24-uursreceptie kun je op elk moment van je verblijf terecht.
In de tuin vind je het fijne zwembad en heb je prachtig uitzicht over zee en de wijde omgeving. Op het zonneterras staan ligbedden en parasols voor je klaar. Voor je maaltijden ben je bij à-la-carterestaurant Ambrosia aan het juiste adres. Wil je een verkoelend drankje? Ga dan naar de Cosi bar of poolbar Blue Horizon. In diverse openbare ruimtes is het gebruik van wifi gratis. Roomservice is tegen betaling.

Suite:

Kies je voor een verblijf in de stijlvolle Elegance Luxury Suites? Dan heb je keuze uit drie verschillende typen suites.

De deluxe suites (2-3 personen) zijn luxe, ruim (ca. 50 m² ruim) en voorzien van een woongedeelte met kingsize bed of twee aparte bedden, keuze uit diverse kussens, individuele airconditioning, 2 satelliettelevisies met groot scherm, telefoon, een bubbelbad in de woonkamer, badjassen en slippers, een aparte badkamer met douche en bad, badkamerartikelen, föhn, strijkplank, een balkon met zitje, zijzeezicht en vers fruit bij aankomst.

De elegance suites (2-3 personen) bieden dezelfde faciliteiten als de deluxe suites. Waarom je dan de elegance suite zou moeten boeken? Omdat je hier geniet van panoramisch zeezicht. Absoluut de moeite waard.

De superior suites (2-3 personen) beschikken over dezelfde faciliteiten als de deluxe suites, echter met een privé zwembad en zijzeezicht.

Sport & Ontspanning:

Wil je tijdens je verblijf in Elegance Luxury Suites in vorm blijven? Maak dan gratis gebruik van de fitnessruimte. Tegen betaling kun je heerlijk ontspannen in de hamam, sauna of bubbelbad en genieten van heerlijke massages.

Verzorging Zomer : Elegance Luxury Suites

Je verblijft in Elegance Luxury Suites op basis van Logies & Ontbijt (in buffetvorm). Tegen een meerprijs kun je op basis van Halfpension (ontbijtbuffet en à-la-cartediner) verblijven.


Locatie

Anderen bekeken ook