085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Zakynthos

Zakynthos, een van de meest populaire eilanden van Griekenland! Van de beroemde stranden en natuurlijke grotten tot de historische stad en schilderachtige dorpjes. Ontdek de prachtige natuur, cultuur en tradities van dit betoverende eiland en laat je inspireren door de schoonheid van Zakynthos!

Lees meer over Zakynthos

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Zakynthos

Vakantie Zakynthos

Zakynthos, een van de meest populaire eilanden van Griekenland! Van de beroemde stranden en natuurlijke grotten tot de historische stad en schilderachtige dorpjes. Ontdek de prachtige natuur, cultuur en tradities van dit betoverende eiland en laat je inspireren door de schoonheid van Zakynthos! Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je reis naar dit prachtige eiland: 

Navagio Beach  

Navagio Beach is misschien wel het beroemdste strand van Zakynthos en een van de meest gefotografeerde plekken in Griekenland. Het strand is alleen bereikbaar per boot en ligt verscholen tussen de hoge kliffen. Het kristalheldere water en het witte zand maken dit tot een van de meest spectaculaire stranden ter wereld. 

Blue Caves  

De Blue Caves zijn een reeks van natuurlijke grotten die langs de westkust van Zakynthos liggen. Het kristalheldere water en de azuurblauwe kleuren maken dit tot een van de meest fotogenieke plekken op het eiland. Je kunt de grotten verkennen per boot of kajak en zwemmen in het heldere water. 

Marathonisi Island  

Marathonisi Island is een klein eilandje aan de zuidkant van Zakynthos en is alleen bereikbaar per boot. Hier kun je genieten van prachtige ongerepte stranden, schildpadden spotten en zwemmen in het turquoise water. 

Zakynthos Stad  

Zakynthos Stad is de hoofdstad van het eiland en is een charmante en levendige plek om te verkennen. Hier vind je smalle geplaveide straatjes, talloze restaurants en bars, en een levendige haven. 

Keri Lighthouse  

Keri Lighthouse is een schilderachtige vuurtoren op het uiterste puntje van Zakynthos. Het uitzicht vanaf de vuurtoren is spectaculair en je kunt hier genieten van de prachtige zonsondergangen.