085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Rimondi Grand Resort & Spa

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Rethymnon
  • Rimondi Grand Resort & Spa
  • Rimondi Grand Resort & Spa
  • Rimondi Grand Resort & Spa
  • Rimondi Grand Resort & Spa
  • Rimondi Grand Resort & Spa
  • 23 foto's
  • Zonvakantie

Terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over de Kretenzer zee aan de voorzijde en de natuurlijke omgeving aan de andere kant creëert het Rimondi Grand Resort & Spa de perfecte sfeer voor je indien je op zoek bent naar rust en ontspanning in een schitterende omgeving. Het 5-sterrenresort bevindt zich op een prachtige locatie en is verbonden met het dorpje Nea Magnesia aan de ene kant en een ver

Over Rimondi Grand Resort & Spa

Terwijl je geniet van een prachtig uitzicht over de Kretenzer zee aan de voorzijde en de natuurlijke omgeving aan de andere kant creëert het Rimondi Grand Resort & Spa de perfecte sfeer voor je indien je op zoek bent naar rust en ontspanning in een schitterende omgeving.
Het 5-sterrenresort bevindt zich op een prachtige locatie en is verbonden met het dorpje Nea Magnesia aan de ene kant en een verbazingwekkende kloof met plantages aan de andere kant.Boek nu het Rimondi Grand en ervaar zelf het bijzondere All-Suite Boutique concept met een heerlijke Kretenzer gastvrijheid!

Ligging: Rimondi Grand Resort & Spa in Stavromenos

Het resort bevindt zich op een prachtige locatie, in een rustige omgeving en is verbonden met het dorpje Nea Magnesia aan de ene kant en een verbazingwekkende kleine kloof met plantages aan de andere kant.
Het Rimondi Grand ligt op ca. 13 km van het centrum van Rethymnon en op ca. 1,2 km van het prachtige strand van Stavromenos. Het resort beschikt over een eigen privégedeelte en er gaat een gratis shuttleservice naar het Corali strand.

Faciliteiten: Rimondi Grand Resort & Spa

Het Rimondi Grand is een bijzonder 5-sterrenresort en beschikt over 161 luxe kamers en suites, een lobby met 24-uursreceptie, een bagageruimte, liften naar de receptie/bar/Spa en een lounge met TV ruimte.
Voor je maaltijden kun je terecht in het buffetrestaurant waar traditionele, lokale producten en internationale gerechten in buffetvorm worden geserveerd. Voor diverse snacks is er de Dionysos bar en indien je van koffie houdt kun je o.a. kiezen tussen een heerlijke Mokarico Firenze of typisch Griekse koffie. Uiteraard kun je ook genieten van een lekkere cocktail, bijvoorbeeld in de Diesi Bar. Er is ook een disco.
In de tuin liggen 2 zwembaden en er is een apart kinderbad omringd door een zonneterras met voldoende ligbedden en parasols, gratis beschikbaar. Ook is er een gratis badhanddoekenservice beschikbaar. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling.
Voor de kids is er een midiclub (4-12 jaar). Verder biedt het Rimondi Grand een wasservice, doktersservice, roomservice en een minimarkt (alle tegen betaling). Je huurauto kun je gratis parkeren op het privé parkeerterrein. Wifi is in de publieke ruimtes gratis beschikbaar.

Let op: Vanwege de niveauverschillen is dit hotel niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Hotelkamer/suite:

De standaardkamers (2 personen, ca. 16-20 m²) beschikt over een telefoon, airconditioning, satelliettelevisie, koelkastje, kluisje, waterkoker en gratis wifi. De badkamer bestaat uit een bad, douche, toilet en föhn. Ook is er een balkon of terras met zitje.

De Basic Suites (2-3 personen) zijn ruimer dan de standaardkamers.

De suites (2-3 personen, ca. 20-25 m²) bestaat uit een woon-/slaapkamer en aparte slaapkamer. Overige faciliteiten van de standaardkamer.

De juniorsuites (2-4 personen, ca. 36-40 m²) bestaan uit een slaapkamer met apart zitgedeelte, beschikt daarnaast over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers en liggen op de begane grond.

De juniorsuites met privézwembad (2 personen, ca. 20-25 m²) bestaan uit een slaapkamer, beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers en hebben een eigen zwembad.

De suites deluxe (2-4 personen, ca. 36-40 m²) bestaan uit een slaapkamer en apart zitgedeelte, dezelfde faciliteiten als de standaaardkamers en liggen op de 1e verdieping.

De suites met privézwembad (2-3 personen, ca. 40 m²) zijn heerlijk ruim, hebben een slaapkamer en apart zitgedeelte, beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers en hebben een fijn privézwembad.

De familiekamers (2-4 personen, ca. 40 m²) zijn ruim, bestaan uit 2 aparte slaapkamers en beschikken verder over dezelfde faciliteiten van de standaardkamers.

De familiekamers met privézwembad maisonette (max. 4 volw, + 1 kind, ca. 80 m²), zijn zeer ruim, bestaan uit twee verdiepingen, hebben 2 slaapkamers en een woon-/slaapkamer, beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers en hebben een privézwembad.

Sport & Ontspanning:

Biljart en de gameroom zijn tegen betaling. Ook kun je tegen betaling gebruikmaken van heerlijke massages, behandelingen, het Turks bad, het binnenzwembad en de sauna in het Spa Center. Ongeveer 2 avonden per week is er entertainment.

Verzorging Zomer : Rimondi Grand Resort & Spa

Je verblijft in Rimondi Grand op basis van All Inclusive volgens de volgende formule: ontbijt (07.30-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (18.30-21.30 met thema buffet). Diverse snacks, waaronder pizza, sandwiches/toast (11.15-17.30). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische (een aantal cocktails (vanaf 11.00 uur), o.a. brandy, wodka, gin, rum, whisky, likeuren en tequila vanaf 19.00) en alcoholvrije drankjes zijn inbegrepen van 10.30 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, premium drankjes, champagnes, roomservice, drankjes in de disco, verse vruchtensappen en alle consumpties na 23.00 uur.


Locatie

7
Goed (7+) 6 reviews
  • Locatie 7
  • Kindvriendelijk 8
  • Hygiëne 8
  • Faciliteiten 7
  • Personeel 8
  • Eten en drinken 7
  • Slaapcomfort 7
  • Prijs-kwaliteit 7
  • 8

    Prima hotel, fantastisch uitzicht en vriendelijk personeel. Het all-inclusive concept vonden wij magertjes. Er is niet heel veel keuze qua avondeten, salades, gemengd met wat spaghetti, pizza, patat, mierzoete toetjes en zo nu en dan een Grieks gerecht. Drankjes worden geserveerd tot 22:50 wat grappige taferelen oplevert met opdringerige gasten, die een uur voor het einde al gortig dubbele bestellingen plaatsen, omdat ze anders tekort komen. Zwembaden zijn dik in orde, alhoewel het aantal ligbedden magertjes zijn en helaas ook hier het principe geldt dat de brutaalste mensen het meeste krijgen (handdoeken op ligbedden leggen om 7:00 in de ochtend). Wij genieten verder prima, het hotel is zeker de moeite waard, maar voor ons geen tweede keer.

  • 8
    • Personeel 10
    • Slaapcomfort 8
    • Prijs-kwaliteit 8
    • Locatie 8
    • Hygiëne 8
    • Eten en drinken 9
    • Faciliteiten 8
    • Kindvriendelijk 8

    Mooi aan te bevelen resort en zeer vriendelijk personeel.


Anderen bekeken ook