085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Sonesta Los Angeles Airport

  1. Verenigde Staten
  2. Californië
  3. Los Angeles
  • Sonesta Los Angeles Airport
  • 15 foto's

Dit airporthotel in Los Angeles is ideaal geschikt voor zakenreizigers die op de luchthaven Los Angeles - International (LAX) aankomen of er vanaf vertrekken.

Over Sonesta Los Angeles Airport

Ligging

Dit airporthotel in Los Angeles is ideaal geschikt voor zakenreizigers die op de luchthaven Los Angeles - International (LAX) aankomen of er vanaf vertrekken.

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant met airconditioning, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Sport/entertainment

Het zwembadengedeelte (deels verwarmd) staat garant voor veel zwemplezier in het openlucht gedeelte. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Sportieve afwisseling wordt geboden door de vele verschillende activiteiten die in het verblijf worden aangeboden zoals tennis, midgetgolf, golfen, vissen en paardrijden. Met windsurfen, jetskiën, kanovaren en snorkelen voelen zich ook watersportliefhebbers helemaal op hun gemak. De omgeving van het hotel nodigt uit om te skiën. Een fitnessstudio, biljart en bowling maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het wellnessgedeelte staan spa, sauna en een stoombad ter beschikking. Veel plezier en amusement biedt een casino. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook