085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Verenigde Staten

Er zijn weinig landen die zo divers en fascinerend zijn als de Verenigde Staten. Van de adembenemende landschappen van de Grand Canyon en Yellowstone National Park, tot de bruisende metropolen van New York City en Los Angeles, er is voor ieder wat wils in de VS. Bovendien is de Amerikaanse cultuur wereldwijd bekend en beïnvloedt het onze muziek, films en mode. Door naar de Verenigde Staten te reizen, krijg je de kans om deze cultuur van dichtbij te ervaren en te ontdekken waar het allemaal vandaan komt.


Lees meer over Verenigde Staten

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Verenigde Staten

Vakantie Verenigde Staten

Er zijn weinig landen die zo divers en fascinerend zijn als de Verenigde Staten. Van de adembenemende landschappen van de Grand Canyon en Yellowstone National Park, tot de bruisende metropolen van New York City en Los Angeles, er is voor ieder wat wils in de VS. Bovendien is de Amerikaanse cultuur wereldwijd bekend en beïnvloedt het onze muziek, films en mode. Door naar de Verenigde Staten te reizen, krijg je de kans om deze cultuur van dichtbij te ervaren en te ontdekken waar het allemaal vandaan komt. Hieronder hebben wij enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je reis naar de Verenigde Staten op een rijtje gezet; 

Grand Canyon  

De Grand Canyon is een van de zeven natuurlijke wereldwonderen en een absolute must-see tijdens je reis naar de Verenigde Staten. Het is een van de meest spectaculaire landschappen ter wereld en biedt een adembenemend uitzicht op de natuurlijke schoonheid van het zuidwesten van de VS. 

New York City  

De Big Apple, de stad die nooit slaapt, New York City heeft voor ieder wat wils. Bezoek Times Square, het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building en Central Park. Verken de verschillende wijken, zoals Brooklyn, Queens en Harlem, en geniet van de multiculturele eetgelegenheden. 

Nationaal park Yellowstone  

Dit park in de staat Wyoming staat bekend om zijn geisers, warmwaterbronnen en indrukwekkende landschappen. Hier kun je genieten van wilde dieren zoals bizons, elanden en wolven en van de prachtige geothermische wonderen zoals Old Faithful. 

San Francisco   

De prachtige stad aan de westkust van de VS heeft de beroemde Golden Gate Bridge, Fisherman's Wharf en Alcatraz Island. Bezoek de iconische steile heuvels, de kabeltram en geniet van de bruisende cultuur en kunst in de stad. 

Miami   

In Miami kun je genieten van prachtige stranden, een bruisend nachtleven en een rijke Latijns-Amerikaanse cultuur. Bezoek South Beach, Little Havana en geniet van de multiculturele keuken. 

Dit zijn slechts enkele hoogtepunten van de Verenigde Staten. Het land heeft nog veel meer te bieden, waaronder de nationale parken in Utah en Arizona, de historische monumenten in Washington D.C., de prachtige stranden van Hawaii en nog veel meer.