085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Thailand

Thailand is een land vol kleurrijke cultuur, adembenemende landschappen en een overheerlijke keuken. Of je nu op zoek bent naar cultuur, natuur of gewoon wilt ontspannen op het strand, Thailand heeft voor iedereen iets te bieden. Een reis naar Thailand zal je inspireren en onvergetelijke herinneringen opleveren. Hieronder vind je een aantal bezienswaardigheden die je tijdens je reis naar Thailand niet mag missen!

Lees meer over Thailand

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Thailand

Vakantie Thailand

Thailand is een land vol kleurrijke cultuur, adembenemende landschappen en een overheerlijke keuken. Of je nu op zoek bent naar cultuur, natuur of gewoon wilt ontspannen op het strand, Thailand heeft voor iedereen iets te bieden. Een reis naar Thailand zal je inspireren en onvergetelijke herinneringen opleveren. Hieronder vind je een aantal bezienswaardigheden die je tijdens je reis niet mag missen. 

Bangkok 
Een van de meest bekende attracties van Thailand is de stad Bangkok. Bangkok is een bruisende metropool die talloze bezienswaardigheden biedt. Een van de bekendste is de tempel Wat PhraKaew, ook wel bekend als de Tempel van de Smaragdgroene Boeddha. Deze tempel herbergt een van de belangrijkste Boeddhabeelden van Thailand en is versierd met prachtige gouden details. Een andere tempel die de moeite waard is om te bezoeken, is de tempel Wat Arun. Deze tempel ligt aan de oever van de ChaoPhraya-rivier en heeft een indrukwekkende Khmer-architectuur. 

Chiang Mai 
Een andere populaire bestemming in Thailand is Chiang Mai, een stad in het noorden van Thailand. Chiang Mai biedt een unieke combinatie van culturele attracties en prachtige natuur. Een must-visit in Chiang Mai is de tempel Wat PhraThatDoiSuthep, gelegen op een berg met uitzicht over de stad. Naast tempels, biedt Chiang Mai ook talloze outdoor-activiteiten, waaronder trektochten door de jungle, olifantenritten en zip-lining. 

Phuket 
Als je op zoek bent naar stranden, dan is het zuiden van Thailand de ideale bestemming. Phuket is een van de bekendste toeristische plekken in Thailand en biedt prachtige witte zandstranden en turquoise wateren. Naast stranden, biedt Phuket ook een bruisend nachtleven en talloze watersportactiviteiten. 

Drijvende markten 
Tot slot mag een bezoek aan de drijvende markten in Thailand niet ontbreken. De drijvende markten zijn kleurrijke markten waar kooplieden hun goederen verkopen vanaf boten. De markten zijn een belangrijk onderdeel van de Thaise cultuur en bieden de perfecte gelegenheid om te proeven van de heerlijke Thaise keuken en souvenirs te kopen.