085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Mykonos

Mykonos, een van de meest populaire en levendige eilanden van Griekenland! Mykonos is een eiland vol met prachtige stranden, schilderachtige dorpjes en levendige steden. Er is altijd wel iets te doen en te ontdekken op dit fantastische eiland. Geniet van de zon, zee en cultuur van Mykonos en laat je inspireren door de schoonheid van dit paradijselijke eiland!

Lees meer over Mykonos

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Mykonos

Vakantie Mykonos

Mykonos, een van de meest populaire en levendige eilanden van Griekenland! Mykonos is een eiland vol met prachtige stranden, schilderachtige dorpjes en levendige steden. Er is altijd wel iets te doen en te ontdekken op dit fantastische eiland. Geniet van de zon, zee en cultuur van Mykonos en laat je inspireren door de schoonheid van dit paradijselijke eiland! Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je reis naar dit prachtige eiland: 

Mykonos-stad  

Mykonos-stad is de belangrijkste stad op het eiland en staat bekend om zijn charmante witgekalkte huizen, smalle straatjes en bruisende nachtleven. Verken de kronkelende straatjes en geniet van de sfeer van deze prachtige stad. 

De stranden  

Mykonos heeft enkele van de mooiste stranden van Griekenland, waaronder Super Paradise, Paradise Beach, Elia Beach en Psarou Beach. Deze stranden zijn ideaal om te zonnebaden, zwemmen en watersporten. 

De windmolens  

De windmolens zijn een iconisch beeld van Mykonos en dateren uit de 16e eeuw. Ze werden gebruikt om graan te malen en zijn nu een symbool van het eiland. 

Klein Venetië  

Klein Venetië is een schilderachtige wijk in Mykonos-stad en staat bekend om zijn kleurrijke huizen die direct aan de zee grenzen. Hier kun je genieten van prachtige zonsondergangen en een heerlijk drankje bij een van de vele bars. 

Delos  

Delos is een klein eiland voor de kust van Mykonos en staat bekend om zijn archeologische site. Het was in de oudheid een belangrijk religieus en handelscentrum en is nu een UNESCO-werelderfgoedsite.