085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Pavlis Studios

  1. Griekenland
  2. Samos
  3. Marathokampos
  • Pavlis Studios
  • Pavlis Studios
  • Pavlis Studios
  • Pavlis Studios
  • Pavlis Studios
  • 19 foto's
  • Zonvakantie

Ben je op zoek naar een kleinschalig complex in een rustige omgeving, maar wel dicht bij het strand? Boek dan Pavlis Studios. In de omgeving vind je gezellige Griekse restaurantjes en winkels. Wil je de omgeving verkennen? Breng dan eens een bezoek aan het gezellige centrum van Kambos of maak een wandeling en ontdek de rijke flora en fauna van dit fantastische eiland. Wordt dit jouw volgende vakan

Over Pavlis Studios

Ben je op zoek naar een kleinschalig complex in een rustige omgeving, maar wel dicht bij het strand? Boek dan Pavlis Studios. In de omgeving vind je gezellige Griekse restaurantjes en winkels. Wil je de omgeving verkennen? Breng dan eens een bezoek aan het gezellige centrum van Kambos of maak een wandeling en ontdek de rijke flora en fauna van dit fantastische eiland. Wordt dit jouw volgende vakantiebestemming?

Ligging: Pavlis Studios nabij Kambos

Pavlis Studios is tegen een heuvel gebouwd en ligt in het kleine plaatsje Votsalakia. Het openbare strand Kampos Votsalakia ligt op zo’n 20 meter. Diverse winkels, restaurants en bars vind je op ongeveer 50 meter. Het centrum van Kambos ligt op circa 100 meter. De grot van Pythagoras op zo’n 3 kilometer. En een bushalte op circa 50 meter.

Faciliteiten: Pavlis Studios

Het kleinschalige Pavlis Studio telt 10 studio’s en appartementen verdeeld over 2 gebouwen met 1 verdieping. Er is geen lift aanwezig, wel een bagageruimte. In de tuin vind je een heerlijk zwembad en een zonneterras waar je gratis gebruik kunt maken van de ligbedden en parasols. Je huurauto kun je gratis parkeren op het privé parkeerterrein. Ook kun je in Pavlis Studios gratis gebruikmaken van wifi. Babybedjes zijn op aanvraag bij boeking. Deze accommodatie is niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Studio/appartement:

De studio (1-4 personen, ca. 35 m²) in Pavlis Studios is eenvoudig maar netjes en beschikt over airconditioning (tegen betaling), wifi (gratis), kluisje (tegen betaling) en een kitchenette met koelkast, koffie-/theefaciliteiten en 2-pits kookplaat. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Een balkon of terras met zitje.

Het 2-kamerappartement (1-3 personen, ca. 27 m²) beschikt over dezelfde faciliteiten als de studio. Het appartement bestaat uit een woon-/slaapkamer met aparte ruimte voor de keuken en een aparte slaapkamer.

Verzorging Zomer : Pavlis Studios

Je verblijft in Pavlis Studios op basis van Logies.


Locatie

Anderen bekeken ook