Akrathos Beach Hotel

  1. Griekenland
  2. Chalkidiki
  3. Ouranoupolis
  • Akrathos Beach Hotel
  • 15 foto's

Het resort ligt in een ideale omgeving voor ouders met kinderen en bevindt zich op ongeveer 2 km van het centrum van Ouranoupoli.

Over Akrathos Beach Hotel

Ligging
Het resort ligt in een ideale omgeving voor ouders met kinderen en bevindt zich op ongeveer 2 km van het centrum van Ouranoupoli.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een bar en een pub. Voor de gasten staan lekkere specialiteiten klaar in 2 niet-rokersrestaurants met airconditioning. Verfrissende drankjes aan de strandbar staan garant voor feelgood momenten. Bij de accommodatie kunnen de gasten all-inclusive boeken. Bij het ontbijt, de lunch en het diner genieten de gasten van een lekker en uitgebreid buffet. Daarnaast stelt het resort snacks beschikbaar. Een bijzondere attractie is live cooking. Het verblijf beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.
Sport/entertainment
Terwijl de volwassenen in het openluchtzwembad een paar baantjes trekken, komen de kinderen in het pierenbadje aan hun trekken. Comfortabele ligstoelen staan op het terras klaar voor gebruik. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden. Het vakantiecomplex biedt een omvangrijk buitensportprogramma met fietsen/mountainbiken, tennis, beachvolleybal en basketbal aan. Tot het watersportprogramma van het resort behoren windsurfen, jetskiën, kanovaren, zeilen, snorkelen, duiken en parasailing. Het verblijf heeft in het indoorgedeelte ook veel activiteiten voor sportliefhebbers in petto zoals een fitnessstudio, tafeltennis, gymnastiek en aerobics. Grote en kleine gasten hebben de mogelijkheid om aan leuke entertainmentprogramma´s deel te nemen. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook