Best Western Plus 61 Paris Nation Hôtel

  1. Frankrijk
  2. Ille de France
  3. Parijs
  • Best Western Plus 61 Paris Nation Hôtel
  • 15 foto's
  • Stedentrip

Dit hotel is rustig gelegen in het oosten van Parijs, vlakbij de Place de la Nation en het Gare de Lyon. Door de gunstige ligging van het hotel kunnen de belangrijkste toeristische attracties in het centrum gemakkelijk worden bereikt. De gasten kunnen het Palais Omnisport de Paris-Bercy gemakkelijk bereiken via metrolijn 6 vanaf het station Pipcus. De luchthavens Paris-Orly en Paris-Charles de Gau

Over Best Western Plus 61 Paris Nation Hôtel

Ligging
Dit hotel is rustig gelegen in het oosten van Parijs, vlakbij de Place de la Nation en het Gare de Lyon. Door de gunstige ligging van het hotel kunnen de belangrijkste toeristische attracties in het centrum gemakkelijk worden bereikt. De gasten kunnen het Palais Omnisport de Paris-Bercy gemakkelijk bereiken via metrolijn 6 vanaf het station Pipcus. De luchthavens Paris-Orly en Paris-Charles de Gaulle liggen op respectievelijk 40 km en 30 km afstand van het hotel.
Eten en drinken
Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant (met kinderstoelen) en een ontbijtzaal. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Locatie

Anderen bekeken ook