085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Aruba

Ontdek Aruba, een schitterend Caribisch paradijs dat bekend staat om zijn witte zandstranden, kristalheldere wateren en vriendelijke sfeer. Geniet van ontspanning op de idyllische stranden, ga duiken tussen kleurrijke koraalriffen, of verken de rijke cultuur en geschiedenis van het eiland. Aruba is een perfecte bestemming voor avonturiers en rustzoekers die op zoek zijn naar een tropische vakantie met veel zon, zee en strand.

Lees meer over Aruba

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Aruba

Vakantie Aruba

Het prachtige Aruba, waar de zon altijd schijnt en de stranden net zo wit zijn als suiker. Aruba is een eiland in het zuidelijke Caribisch gebied, omringd door kristalhelder turquoise water en rijke cultuur en geschiedenis. Het is een perfecte bestemming voor degenen die op zoek zijn naar een tropische vakantie met veel zon, zee en zand. Hieronder benoemen wij alvast enkele van de bezienswaardigheden die je niet mag missen op een vakantie naar Aruba!  

 

Eagle Beach 

Een van de hoogtepunten van Aruba is het beroemde Eagle Beach, dat door Tripadvisor is uitgeroepen tot een van de mooiste stranden ter wereld. Het heeft een brede strook wit zand en prachtig turquoise water, ideaal om te zwemmen en te zonnebaden. 

California Lighthouse 

Een andere must-see attractie is de California Lighthouse, gelegen op de noordwestelijke punt van het eiland. Het is een van de bekendste bezienswaardigheden van Aruba en biedt een spectaculair uitzicht op de oceaan en het eiland. 

Nationaal park Arikok 

Het Nationaal park Arikok is ook een bezoek waard. Het park is de thuisbasis van een uniek ecosysteem en beschikt over kilometers aan wandelpaden, prachtige uitzichten, historische sites, oude rotstekeningen en een verscheidenheid aan inheemse flora en fauna. 

Archeologisch Museum 

Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis en cultuur van Aruba, moet je het Archeologisch Museum van Aruba bezoeken. Het museum beschikt over een indrukwekkende collectie van inheemse artefacten, oude gereedschappen en kunstwerken die het rijke culturele erfgoed van het eiland weergeven. 

Natural Pool 

Als je van avontuur houdt, is een bezoek aan de Natural Pool een must. Deze unieke natuurlijke zwembad is gelegen aan de noordkust van het eiland, omringd door rotsformaties en biedt een prachtige omgeving om te snorkelen en te zwemmen.