085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Vila Baleira Funchal

  1. Portugal
  2. Madeira en Porto Santo
  3. Funchal
  • Vila Baleira Funchal
  • Vila Baleira Funchal
  • Vila Baleira Funchal
  • Vila Baleira Funchal
  • Vila Baleira Funchal
  • 23 foto's
  • Zonvakantie

Tijdens je verblijf in het moderne 4-sterrenhotel Vila Baleira Funchal (voorheen The Lince) zal het je aan niets ontbreken. De prachtige accommodatie beschikt niet alleen over ruime, lichte kamers en een heerlijk restaurant, je geniet in Vila Baleira Funchal op het dakterras aan het zwembad van de zonovergoten dagen en het prachtige uitzicht over de Atlantische Oceaan. In de omgeving zijn diverse

Over Vila Baleira Funchal

Tijdens je verblijf in het moderne 4-sterrenhotel Vila Baleira Funchal (voorheen The Lince) zal het je aan niets ontbreken. De prachtige accommodatie beschikt niet alleen over ruime, lichte kamers en een heerlijk restaurant, je geniet in Vila Baleira Funchal op het dakterras aan het zwembad van de zonovergoten dagen en het prachtige uitzicht over de Atlantische Oceaan. In de omgeving zijn diverse eetgelegenheden en vanuit Vila Baleira Funchal bezoek je het indrukwekkende centrum van Funchal gemakkelijk. Bom feradio, fijne vakantie!
Ligging: Vila Baleira Funchal nabij Funchal

Vila Baleira Funchal (voorheen The Lince) ligt op slechts 100 m afstand van diverse restaurants, bars en winkeltjes. Wil je een dagje luieren? Geniet bij het zwembad van het hotel, het zwembadcomplex Lido (ca. 1 km) of loop via de promenade naar het grootste openbare strand Praia Formosa (ongeveer 3 km).

Ben je meer toe aan een dagje cultuursnuiven of wil je de omgeving verkennen? Ga dan naar de gezellige promenade of het Madeira Forum Shopping Center (beide op ongeveer 1 km. afstand). Het centrum van de hoofdstad Funchal ligt op ca. 3 km. van het hotel. In deze populaire stad struin je door talloze straatjes en geniet je van rijke cultuur. Op ongeveer 10 m. van hotel Vila Baleira Funchal vind je een bushalte.

Faciliteiten: Vila Baleira Funchal

De 86 kamers van het 4-sterrenhotel Vila Baleira Funchal vind je in 1 gebouw met 7 verdiepingen. Het hotel is voor een gedeelte gerenoveerd. Bij de 24-uursreceptie staat het personeel voor je klaar. Het hotel beschikt over een ruime lobby met zitjes en liften. In het gehele hotel maak je gebruik van gratis wifi.
In het Le Linx restaurant neem je plaats voor een heerlijke maaltijd. Voor lunch en diner biedt het restaurant je tevens een à-la-cartemenu (tegen betaling). Voor een verfrissend drankje ga je naar de lobby bar of de pool bar.
Op het dak van het hotel vind je het zonneterras met in het midden een heerlijk zwembad. Vanaf het dak geniet je van een geweldig uitzicht over de omgeving en zee. Op het zonneterras staan de ligbedden en parasols voor je klaar (gratis). Tevens biedt Vila Baleira Funchal een gratis badhanddoekenservice aan.
Verder beschikt het 4-sterrenhotel over roomservice en wasservice (beide tegen betaling). Je kunt tegen betaling gebruikmaken van de privé parkeerplaats.

Hotelkamer:

Je verblijft in Vila Baleira Funchal in een comfortabele standaardkamer (2-3 personen). In de kamer tref je een telefoon, airconditioning, (kabel)televisie, minibar, wifi (gratis) en een kluisje (gratis). In de badkamer tref je een douche, toilet en föhn. Niet alle kamer hebben een balkon.

Extra goedkoop verblijven in Vila Baleira Funchal? Boek dan een voordeelkamer (2 personen). De voordeelkamer kan qua ligging en faciliteiten afwijken van de standaardkamer.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in Vila Baleira Funchal maak je gratis gebruik van de fitnessruimte. In het gerenoveerde Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de bubbelbad, de sauna, het verwarmde binnenzwembad, het Turks bad en massages.

Verzorging Zomer : Vila Baleira Funchal

Je verblijft in Vila Baleira Funchal (voorheen The Lince) op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs boek je Halfpension (ontbijt en diner).


Locatie


Anderen bekeken ook