Belstay Milano Linate

  1. Italië
  2. Lombardije
  3. Peschiera Borromeo
  • Belstay Milano Linate
  • 15 foto's

Dit conferentiehotel ligt in de buurt van Idroscalo (een kunstmatig meer dat bekend staat om zijn internationale roeiwedstrijden). Een congrescentrum, een première in een theater, een vergadering en stijlvolle winkelstraten: in Milaan kruizen de wegen van cultuur, amusement en zaken zich altijd. Het is een stad om te genieten en te bekijken, te genieten van het bruisende stadsleven of de verschill

Over Belstay Milano Linate

Ligging
Dit conferentiehotel ligt in de buurt van Idroscalo (een kunstmatig meer dat bekend staat om zijn internationale roeiwedstrijden). Een congrescentrum, een première in een theater, een vergadering en stijlvolle winkelstraten: in Milaan kruizen de wegen van cultuur, amusement en zaken zich altijd. Het is een stad om te genieten en te bekijken, te genieten van het bruisende stadsleven of de verschillende architectuurstijlen van de gebouwen die elkaar in de loop der eeuwen hebben opgevolgd. Het is ook een ideaal vertrekpunt voor verschillende soorten uitstapjes, omdat het op minder dan 2 uur van de zee in Genua en de bergen van Cervinia ligt. Het centraal station van Milaan ligt op 5 km van het hotel en ook de belangrijke bezienswaardigheden van Milaan zijn niet ver weg, de Duomo (12 km), het Scala Theater (10 km) en de beurs Rho (27 km). De luchthaven Malpensa ligt op ca. 2 km afstand terwijl de luchthaven Linate op ongeveer 7 km van het hotel ligt.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een eetzaal, een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt. Ontbijt, een middagmaaltijd van het buffet of à la carte en een à-la-cartediner zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd.

Locatie

Anderen bekeken ook