085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Paris j'adore Hotel & Spa

  1. Frankrijk
  2. Ille de France
  3. Parijs
  • Paris j'adore Hotel & Spa
  • 15 foto's
  • Stedentrip

Dit hotel is ideaal voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en ligt midden in het centrum van Parijs.

Over Paris j'adore Hotel & Spa

Ligging

Dit hotel is ideaal voor volwassenen die in de vakantie onder elkaar willen zijn en ligt midden in het centrum van Parijs.

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een restaurant en een koffiehuis. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag. Glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid.

Sport/entertainment

Binnen- en buitenzwembaden zijn uitstekend geschikt voor een paar uurtjes aquarobics training en actieve ontspanning. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Verschillende opties, zoals bijvoorbeeld een spa, een sauna, een stoombad, een hamam, een schoonheidssalon en massagebehandelingen, bieden een leuke afwisseling. Kinderen worden in de miniclub liefdevol opgevangen. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook