Steigenberger Hotel Köln

  1. Duitsland
  2. Noordrijn-Westfalen
  3. Keulen
  • Steigenberger Hotel Köln
  • 15 foto's

Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Keulen. Tot aan de luchthaven Köln - Cologne/Bonn (CGN) is het ongeveer 17 km.

*Excl. €2,50 Calamiteitenfonds, €5,00 bijdrage SGR p.p. en evt. ter plaatse te betalen kosten.

Over Steigenberger Hotel Köln

Ligging
Dit hotel bevindt zich midden in het hart van Keulen. Tot aan de luchthaven Köln - Cologne/Bonn (CGN) is het ongeveer 17 km.
Eten en drinken
Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een bar. Het hotel biedt halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag. Glutenvrije maaltijden en vegetarische gerechten worden op aanvraag bereid. Daarnaast stelt het hotel snacks beschikbaar. Een bijzondere attractie is live cooking.
Sport/entertainment
Een sport- en recreatieprogramma biedt vele leuke mogelijkheden om de vrije tijd naar eigen inzicht vorm te geven. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, gymnastiek en aerobics zorgen voor de nodige afwisseling. Een disco en een nachtclub ronden het aanbod af. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook