085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Canarische Eilanden

Een bestemming waar het (bijna) het gehele jaar door zonnig is; de Canarische Eilanden. De populaire zonbestemming is een vulkanisch eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko. Het grootste eiland is Tenerife wat gevolgd wordt door de rest van de eilanden, zoals Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventure, La Gomera, La Palma en El Hierro. Waan je in constant Spaanse Sferen, geniet van een Paella of een echte Canarische Barraquito koffie. Door het subtropische klimaat, de prachtige zandstranden en de verscheidenheid aan landschappen maakt de Canarische eilanden een fijne zonvakantiebestemming.

Lees meer over Canarische Eilanden

Resultaten zoekopdracht


Canarische eilanden

Canarische eilanden

Een bestemming waar het (bijna) het gehele jaar door zonnig is; de Canarische eilanden. De populaire zonbestemming is een vulkanisch eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko. Het grootste eiland is Tenerife wat gevolgd wordt door de rest van de eilanden, zoals Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventure, La Gomera, La Palma en El Hierro. Waan je in constant Spaanse Sferen, geniet van een Paella of een echte Canarische Barraquito koffie. Door het subtropische klimaat, de prachtige zandstranden en de verscheidenheid aan landschappen maakt de Canarische Eilanden een fijne zonvakantiebestemming.

Tenerife
Op het grootste eiland van de Canarische Eilanden Tenerife, geniet je met jong en oud van de verschillende activiteiten die het eiland te bieden heeft. Neem een bezoek aan het grootste waterpark van Europa, genaamd Siam. Hier vind je gave glijbanen en zwembaden. Daarnaast kun je ook een bezoek brengen aan de El Teide. Dit is de grootste vulkaan van Tenerife waar je een prachtig uitzicht hebt over het gehele eiland. Ook behoort het National Park El Teide tot één van de beste plekken op sterren te bekijken.

Gran Canaria
Gran Canaria staat naast haar duinen bekend om haar mooie stranden en de dode vulkaan in het midden van het eiland. In het zuiden vind je de meeste toeristische en populairste plaatsen, zoals Playa del Ingles, Maspalomas en Meloneras. Hier kun je terecht als je de drukte wilt opzoeken.

Lanzarote
Het vulkanisch eiland Lanzarote heeft prachtige stranden en een heerlijk klimaat. De populairste badplaats van Lanzarote is Puerto del Carmen. Hier heb je naast prachtige stranden een leuke boulevard en een heel charmant oude stadsgedeelte.

Fuerteventura
Dit eiland staat bekend om haar exotische zandstranden, blauwe zee en wuivende palmbomen. Van Noord naar Zuid is het ongeveer 2 uur rijden; er is dan ook genoeg te zien en te beleven op dit eiland. Kies voor een jeepsafari door de duinen bij Carrolejo of maak kennis met de beste visrestaurants in de oude haven van het vissersdorpje El Cotillo.

Weer Canarische Eilanden
De Canarische Eilanden kennen een subtropisch klimaat met het gehele jaar door aangename temperaturen. Dit maakt de eilandengroep een populaire winterzonbestemming. Op veel eilanden is het tijdens de wintermaanden een aangenaam temperatuur met gemiddeld tussen de 17 en 20 graden. In juli en augustus ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 25 en 30 graden.