085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

White Lagoon Resort

  1. Bulgarije
  2. Bulgaarse Rivièra Noord (Varna)
  3. Kawarna
  • Zonvakantie

Dit appartementenhotel ligt direct aan het strand, centraal in Baltsjik. De dichtstbijzijnde luchthaven is Varna (VAR) en bevindt zich op ongeveer 55 km afstand.

Over White Lagoon Resort

Ligging

Dit appartementenhotel ligt direct aan het strand, centraal in Baltsjik. De dichtstbijzijnde luchthaven is Varna (VAR) en bevindt zich op ongeveer 55 km afstand.

Eten en drinken

Het verblijf beschikt over een restaurant en een bar. Er kan all-inclusive worden geboekt. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner. Dieetgerechten, vegetarische gerechten en kindermenu's worden op aanvraag bereid. Bovendien zijn speciale menu's en snacks verkrijgbaar. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Sport/entertainment

Naast binnen- en buitenzwembaden is er een zone met kinderzwembaden. Daarnaast brengen verkwikkende drankjes aan de zwembadbar/snackbar en een waterglijbaan alle waterratten in de allerbeste stemming. Een zonneterras, ligstoelen en parasols zijn voorhanden. Sportieve afwisseling wordt geboden door de vele verschillende activiteiten die in het verblijf worden aangeboden zoals fietsen/mountainbiken, tennis, beachvolleybal, volleybal, basketbal en golfen. Watersportliefhebbers kunnen zich met waterfietsen en kanovaren vermaken. De gasten in het hotel beschikken over vele indoorsportmogelijkheden zoals bijvoorbeeld de fitnessstudio, tafeltennis, darts, yoga en gymnastiek. Tot het wellnessaanbod van het aparthotel behoren een spa, een schoonheidssalon en massagebehandelingen. Een animatieprogramma, een miniclub, een minidisco, livemuziek, een disco en een nachtclub garanderen volop recreatieplezier. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook