085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Portugal

Het is niet alleen zon en strand wat Portugal zo geliefd maakt, maar ook de natuur, cultuur en vriendelijke bevolking. Deze vakantiebestemming is erg geliefd en is uitstekend voor zowel een strandvakantie als voor een culturele en/of fietsvakantie. De populaire streek Algarve ligt in het meest zuidelijke deel van Portugal. Dit vakantiegebied heeft een enorm lange kustlijn met een prachtig uitgestrekte gouden strand, aangevuld met rotsformaties en prachtige baaien.

Lees meer over Portugal

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Portugal

Algarve

Het is niet alleen zon en strand wat Portugal zo geliefd maakt, maar ook de natuur, cultuur en vriendelijke bevolking. Deze vakantiebestemming is erg geliefd en is uitstekend voor zowel een strandvakantie als voor een culturele en/of fietsvakantie. De populaire streek Algarve ligt in het meest zuidelijke deel van Portugal. Dit vakantiegebied heeft een enorm lange kustlijn met prachtige uitgestrekte gouden stranden, aangevuld met rotsformaties en prachtige baaien.

Stedentrip
Hoofdstad Lissabon is een geliefde stedentrip bestemming in Portugal. Deze stad staat bekend om de geel-witte Tram 28 die door de smalle straatjes rijdt. Behalve leuk is deze tram ook nog eens handig. Zou hoef je zelf niet alles heuvels van de stad te trotseren. Toe aan een dagje strand? Maak dan een dagtrip naar Cascais en geniet van de Portugese zon. Wil je echt cultuur proeven? Dan is de stad Porto wellicht iets voor jou! Deze cultuurstad in het noordwesten van Portugal heeft imposante bruggen zoals de Ponte Dom Luis I. Deze brug is gelegen aan de oevers van de bekende Douro. Daarnaast staat Porto bekend om het drankje Port. Dit is namelijk de plek waar de Port vandaan komt en in de wijk Vila Nova de Gaia vind je de vele porthuizen waar je kunt genieten van verschillende proeverijen.

Madeira
Madeira is een eiland gelegen in de Atlantische Oceaan. Schitterende bloemenvelden, mooie wandelroutes, hoge bergen en prachtige botanische tuinen vind je op dit Portugese eiland. Naast de prachtige natuur biedt het eiland ook mooie duikmogelijkheden, wijnproeverijen en authentieke kustplaatsen.

Azoren
De vulkanische eilanden zijn nog niet ontdekt door het massatoerisme. De Azoren staat garant voor prachtige en veelzijdige natuur. Op de eilandengroep kun je wandelen langs de kratermeren van Sao Miguel en walvis senspotten in Pico. Ontdek historische steden als Ponta Delgada en maak een wandeling over één van de 60 wandelroutes die de eilanden te bieden heeft.