Novotel World Trade Centre Dubai

  1. Verenigde Arabische Emiraten
  2. Dubai
  3. Dubai
  • Novotel World Trade Centre Dubai
  • 15 foto's

Dit hotel bevindt zich in Dubai, in de buurt van de zee. In de buurt zijn diverse mogelijkheden om boodschappen te doen.

Over Novotel World Trade Centre Dubai

Ligging
Dit hotel bevindt zich in Dubai, in de buurt van de zee. In de buurt zijn diverse mogelijkheden om boodschappen te doen.
Eten en drinken
Een restaurant met airconditioning, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het verblijf biedt volpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Er kann uit een middagmaaltijd van het buffet of als menu worden gekozen. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.
Sport/entertainment
Terwijl de volwassenen in het openluchtzwembad een paar baantjes trekken, komen de kinderen in het pierenbadje aan hun trekken. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitnessstudio, gymnastiek, aerobics, massagebehandelingen en thalassobehandelingen zorgen voor de nodige afwisseling. Een miniclub en livemuziek bieden mogelijkheden tot vrijetijdsbesteding. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook