085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Hotel Defne Dream

  1. Turkije
  2. Turkse Rivièra
  3. Colakli
  • Zonvakantie

Dit hotel, ideaal voor strandvakantiegangers en gezinnen, ligt in Side, aan een hoofdstraat en direct aan de zee. De luchthaven Antalya (AYT) ligt op ongeveer 60 km afstand.

Over Hotel Defne Dream

Ligging

Dit hotel, ideaal voor strandvakantiegangers en gezinnen, ligt in Side, aan een hoofdstraat en direct aan de zee. De luchthaven Antalya (AYT) ligt op ongeveer 60 km afstand.

Eten en drinken

Het verblijf beschikt over een bar. In 2 restaurants met airconditioning kunnen de gasten van een heerlijke keuken en gastvrijheid genieten. Verfrissende drankjes aan de strandbar staan garant voor feelgood momenten. Het hotel biedt halfpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Er kan uit ontbijt, middagmaaltijd of diner worden gekozen. Het hotel beschikt over een assortiment alcoholische en alcoholvrije dranken.

Sport/entertainment

Het zwembadcomplex in de openlucht biedt verkwikkend zwemplezier. Echt optimaal van de vakantie genieten kan op het zonneterras met ligstoelen en parasols. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Wie lekker wil bewegen, kan van jeu de boules, beachvolleybal en midgetgolf genieten. Daarnaast kunnen de gasten eens aquarobics uitproberen en tegen betaling ook snorkelen. Het hotel heeft in het indoorgedeelte ook veel activiteiten voor sportliefhebbers in petto zoals een fitnessstudio, tafeltennis, biljart, darts, gymnastiek en aerobics. Het wellnessgedeelte biedt een schoonheidssalon, massagebehandelingen en aromatherapie (alles tegen betaling) aan. Grote en kleine gasten hebben de mogelijkheid om aan leuke entertainmentprogramma´s deel te nemen. Copyright GIATA 2004 - 2024. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook