085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Dusit Thani Hua Hin

  1. Thailand
  2. regio Hua Hin
  3. Hua Hin
  • Dusit Thani Hua Hin
  • Dusit Thani Hua Hin
  • Dusit Thani Hua Hin
  • Dusit Thani Hua Hin
  • Dusit Thani Hua Hin
  • 21 foto's
  • Zonvakantie

Dusit Thani Hua Hin is een luxe 5-sterren hotel aan het beroemdste strand van Thailand, Hua Hin. Het heerlijke tropische klimaat en het weelderige groen biedt een ideale sfeer. Het architecturale thema en de inrichting lijken op een mediterraan villaverblijf met subtiele accenten van Thais vakmanschap en gastvrijheid. Dusit Thani Hua Hin neemt een speciale plaats in binnen Hua Hin die bekend staat

Over Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin is een luxe 5-sterren hotel aan het beroemdste strand van Thailand, Hua Hin. Het heerlijke tropische klimaat en het weelderige groen biedt een ideale sfeer. Het architecturale thema en de inrichting lijken op een mediterraan villaverblijf met subtiele accenten van Thais vakmanschap en gastvrijheid. Dusit Thani Hua Hin neemt een speciale plaats in binnen Hua Hin die bekend staat om zijn spectaculaire natuurlijke schoonheid langs de westkust van de Golf van Thailand.
Ligging: Dusit Thani Hua Hin nabij Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin ligt direct aan het strand en op ongeveer 10 kilometer ligt het centrum van Hua Hin. Op circa 1 kilometer vind je een aantal winkels en een restaurant. Het hotel biedt een gratis shuttleservice (3 maal per dag) aan naar het centrum van Hua Hin.

Faciliteiten: Dusit Thani Hua Hin

Dusit Thani Hua Hin telt 296 kamers verdeeld over één gebouw met 6 verdiepingen. In de lobby met zitjes vind je de 24-uursreceptie, een bagageruimte en 4 liften.
Voor je maaltijden kun je terecht bij maar liefst 4 restaurants, waaronder The Restaurant waar je terecht kunt voor al je maaltijden en het à-la-carterestaurant Ban Benjarong met heerlijke Thaise gerechten. Voor een drankje of een snack kun je terecht bij 3 bars.
In de tuin liggen 2 zwembaden, waaronder een zoutwaterzwembad, en een kinderzwembad. Rondom de zwembaden en op het strand kun je gratis gebruikmaken van de ligbedden, parasols en de badhanddoekenservice.
Tegen betaling biedt Dusit Thani Hua Hin een wasservice, een winkeltje, een doktersservice, roomservice en een kapsalon. In de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi. Voor de kinderen vanaf 5 jaar is er dagelijks entertainment en er is een speeltuintje.

Hotelkamer:

De superiorkamer (1-3 personen) in Dusit Thani Hua Hin is comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning, telefoon, televisie, minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), koffie-/theezetfaciliteiten, wifi (gratis) en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een bad of douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:

Je kunt gratis gebruikmaken van basketbal, de fitnessruimte en tafeltennis. Tegen betaling kun je in Dusit Thani Hua Hin gebruikmaken van yoga, tennis, squash en watersporten aan het strand. In het Spa Center kun je gebruikmaken van de sauna, de bubbelbad en massages (alle tegen betaling). 2 avonden per week is er livemuziek.

Verzorging Winter & Zomer : Dusit Thani Hua Hin

Je verblijft in Dusit Thani Hua Hin op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs kun je Halfpension (ontbijt en diner) of Volpension (ontbijt, lunch en diner) boeken.

Belangrijke informatie over je heen- en terugreis:

Aangezien Thailand een tijdsverschil kent met Nederland, vind je hieronder een voorbeeld van een heen- en terugreis.
Heenreis: Je vertrekt op maandag 1 januari en komt aan in Thailand op dinsdag 2 januari in de ochtend.Terugreis: Je checkt uit in je hotel op 9 januari en vliegt terug in de middag en komt begint van de avond aan in Amsterdam. Je boekt in dit geval een 9-daagse reis, bestaande uit 7 nachten in je accommodatie op Thailand en 1 overnachting in het vliegtuig.


Locatie

Anderen bekeken ook