085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Londen

Londen, de stad waar oud en nieuw hand in hand gaan en waar iedereen zich direct thuis voelt. Deze bruisende stad heeft zoveel te bieden dat het moeilijk is om te weten waar te beginnen. Van de iconische rode telefooncellen en dubbeldekker bussen tot de eindeloze winkelmogelijkheden en historische bezienswaardigheden, er is voor ieder wat wils.

Lees meer over Londen

Resultaten zoekopdracht


Stedentrip Londen, Groot-Brittannië

Stedentrip Londen, Groot-Brittannië

Londen, de stad waar oud en nieuw hand in hand gaan en waar iedereen zich direct thuis voelt. Deze bruisende stad heeft zoveel te bieden dat het moeilijk is om te weten waar te beginnen. Van de iconische rode telefooncellen en dubbeldekker bussen tot de eindeloze winkelmogelijkheden en historische bezienswaardigheden, er is voor ieder wat wils. Hieronder vind je een aantal hoogtepunten die je zeker niet mag missen tijdens een bezoek aan Londen: 

Big Ben en de Houses of Parliament 

De beroemde Big Ben is een van de meest herkenbare symbolen van Londen. Het is gelegen aan de rivier de Theems en is onderdeel van het Palace of Westminster, waar de Houses of Parliament gevestigd zijn. 

Tower of London 

De Tower of London is een historisch kasteel gelegen in het centrum van de stad. Het staat bekend om zijn prachtige architectuur, historische betekenis en fascinerende tentoonstellingen, waaronder de kroonjuwelen. 

Camden Market 

Voor degenen die van winkelen houden, is Camden Market een echte must-see. Deze kleurrijke markt biedt alles, van handgemaakte sieraden en kleding tot vintage items en street food. 

London Eye 

De London Eye is een reuzenrad in het centrum van Londen en biedt een prachtig uitzicht over de stad. Het is een iconische attractie die je niet mag missen. 

Westminster Abbey 

Westminster Abbey is een prachtige kerk en een belangrijke historische bezienswaardigheid. Het is de plaats waar de kroningen van alle Britse monarchen sinds Willem de Veroveraar hebben plaatsgevonden. 

Covent Garden 

Covent Garden is een bruisende wijk in het centrum van Londen, vol met winkels, restaurants, straatartiesten en theaters. Het is de perfecte plek om te genieten van een middagje winkelen en te ontspannen met een drankje op een terrasje.