Exe Suites 33

  1. Spanje
  2. regio Madrid
  3. Madrid
  • Exe Suites 33
  • 4 foto's

Dit hotel bevindt zich in de Barrio de Palacio, in het centrum van Madrid. Vele bezienswaardigheden en culturele voorzieningen bevinden zich op minder dan 5 minuten lopen, zoals bijvoorbeeld het Koninklijke paleis, de Opera en het Senaatsgebouw. De Plaza de Callao, de Calle Preciados, de Puerta del Sol, de Plaza de España, de Gran Vía en de Plaza Mayor bevinden zich eveneens op korte loopafstand.

Over Exe Suites 33

Ligging
Dit hotel bevindt zich in de Barrio de Palacio, in het centrum van Madrid. Vele bezienswaardigheden en culturele voorzieningen bevinden zich op minder dan 5 minuten lopen, zoals bijvoorbeeld het Koninklijke paleis, de Opera en het Senaatsgebouw. De Plaza de Callao, de Calle Preciados, de Puerta del Sol, de Plaza de España, de Gran Vía en de Plaza Mayor bevinden zich eveneens op korte loopafstand. In de nabije omgeving van het hotel vindt u talrijke mogelijkheden om te winkelen. In de omgeving rondom Madrid vindt u schitterende natuur, zoals de bergketen in het noorden, de stad zelf en verschillende historische plaatsen, zoals El Escorial of Alcalá de Henares.
Eten en drinken
Het culinaire gedeelte bestaat uit een restaurant en een bar. Een lekker ontbijt bezorgt energie voor het begin van de dag.

Locatie

Anderen bekeken ook