Hotel Dauro

  1. Spanje
  2. Andalusië
  3. Granada
  • Hotel Dauro
  • 13 foto's

Dit hotel is centraal gelegen, midden in het stadscentrum van Granada. Het is een ideaal startpunt voor sightseeingtours door de stad en in de omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de kathedraal of het koninklijk paleis (op ca. 500 m), of naar het Alhambra en de Generalife op ca. 3 kilometer. In de nabije omgeving vindt u tal van winkels en volop amusement. Het openbaar vervoer stopt direct voor d

Over Hotel Dauro

Ligging
Dit hotel is centraal gelegen, midden in het stadscentrum van Granada. Het is een ideaal startpunt voor sightseeingtours door de stad en in de omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld naar de kathedraal of het koninklijk paleis (op ca. 500 m), of naar het Alhambra en de Generalife op ca. 3 kilometer. In de nabije omgeving vindt u tal van winkels en volop amusement. Het openbaar vervoer stopt direct voor de deur. Naar de skigebieden van de Sierra Nevada is het ongeveer 40 minuten rijden; de Middellandse zeekust bevindt zich op ongeveer 65 kilometer.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een ontbijtzaal, een koffiehuis en een bar. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Een uitgebreid ontbijtbuffet nodigt 's ochtends uit om het bed te verlaten.

Locatie

Anderen bekeken ook