085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Astoria

  1. Portugal
  2. Centraal Portugal
  3. Coimbra
  • Astoria
  • 10 foto's
  • Zonvakantie

Dit hotel bevindt zich in een gebouw met een indrukwekkende architectuur. Het ligt in het centrum van Coimbra en wordt slechts door de levendige Avenide Emído Navarro van de schilderachtige Rio Mondego gescheiden. Door de ligging dichtbij de universiteit kunt de stad met haar vele mogelijkheden te voet te verkennen of genieten van het fraaie uitzicht over de rivier. Restaurants (circa 100 meter) e

Over Astoria

Ligging

Dit hotel bevindt zich in een gebouw met een indrukwekkende architectuur. Het ligt in het centrum van Coimbra en wordt slechts door de levendige Avenide Emído Navarro van de schilderachtige Rio Mondego gescheiden. Door de ligging dichtbij de universiteit kunt de stad met haar vele mogelijkheden te voet te verkennen of genieten van het fraaie uitzicht over de rivier. Restaurants (circa 100 meter) en bars (circa 150 meter) alsmede een aansluiting op het openbaar vervoer vindt u in de onmiddellijke omgeving. Naar de luchthaven Porto is het 120 kilometer.

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een niet-rokers restaurant, een eetzaal, een koffiehuis en een bar. Het hotel biedt een overnachting incl. ontbijt en halfpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet is gegarandeerd een goede start in de dag. In de middag is er keuze uit à la carte en menu, het avondeten wordt als à la carte geserveerd.

Locatie

Anderen bekeken ook