085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Cheerfulway Ouranova AL

  1. Portugal
  2. Algarve
  3. Albufeira
  • Cheerfulway Ouranova AL
  • Cheerfulway Oura Maris
  • Cheerfulway Oura Maris
  • Cheerfulway Oura Maris
  • Cheerfulway Oura Maris
  • 10 foto's
  • Zonvakantie

Cheerfulway Oura Maris is de place to be deze zomer! Tijdens de schoolvakanties (met name in juli-augustus) erg populair onder jongeren vanwege de geweldige locatie in Albufeira; op minder dan 5 minuutjes van The Strip met volop bars, clubs, restaurants en gezellige winkels. Ook het zandstrand Praia da Oura ligt op ca. 150 meter. Prachtig strand by the way én ideaal om lekker bij te kleuren. En vo

Over Cheerfulway Ouranova AL

Cheerfulway Oura Maris is de place to be deze zomer! Tijdens de schoolvakanties (met name in juli-augustus) erg populair onder jongeren vanwege de geweldige locatie in Albufeira; op minder dan 5 minuutjes van The Strip met volop bars, clubs, restaurants en gezellige winkels. Ook het zandstrand Praia da Oura ligt op ca. 150 meter. Prachtig strand by the way én ideaal om lekker bij te kleuren. En voor wie het de avond ervoor iets te laat heeft gemaakt, de strandbedjes liggen príma. Ook fijn zijn de appartementen met 1 (1-4 personen), 2 (3-6 personen) of 3 (5-8 personen) slaapkamers. Cheerfulway Oura Maris is de perfecte zon-, zee-, strandvakantie en de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke ervaring!

Ligging: Cheerfulway Oura Maris in Albufeira

Cheerfulway Oura Maris (voorheen Cheerfulway Oura Nova) ligt aan een steile weg, op ca. 150 meter van het zandstrand en op ca. 500 meter van het uitgaansgebied de Strip met tal van winkeltjes, restaurants en bars. Het oude centrum van Albufeira ligt op ongeveer 3,5 kilometer.

Faciliteiten

Cheerfulway Oura Maris beschikt over 78 appartementen die verdeeld zijn over 2 gebouwen met 4 verdiepingen. Je vindt hier een 24-uursreceptie en 2 liften in 1 gebouw. Bij de receptie kun je gratis gebruikmaken van wifi. Je kunt tijdens je verblijf gebruik maken van de zwembaden van Cheerfulway Balaia Plaza, Cheerfulway Choro Maris en Cheerfulway Acqua Maris Balaia.

Let op: Je dient ter plaatse in Cheerfulway Oura Maris een borg van € 100,- per persoon contant te voldoen. Bij aankomst zal de housekeeping de sleutel van het verblijf verstrekken aangezien de receptie van 18 tot 6 uur geopend is, maar daarna dient het inchecken nog afgerond te worden in het kantoor aan de rechterkant in de straat van Oura Maris.

Appartement:

De 2-kamerappartementen van Cheerfulway Oura Maris, geschikt voor 1 tot 4 personen, bieden een woon-/slaapkamer met slaapbank, een aparte slaapkamer, een kitchenette met 2-pits kookplaat, koelkast en oven. Verder tref je er satelliettelevisie, airconditioning (gratis), Wifi, kluisje (tegen betaling), telefoon en een balkon met zitje. Een badkamer met bad/douche en toilet.

De 3-kamerappartementen, geschikt voor 3 tot 6 personen, beschikken over dezelfde faciliteiten als de 2-kamerappartementen, maar hebben een extra slaapkamer.

De 4-kamerappartementen, geschikt voor 5 tot 8 personen, beschikken ook over dezelfde faciliteiten als de 3-kamerappartementen, maar hebben een extra slaapkamer.

Verzorging Zomer: Cheerfulway Oura Maris

Je verblijft in Cheerfulway Oura Maris op basis van Logies.


Locatie

4
1 review
  • 4

    Weinig bestek en schoonmaakmiddelen. Niet heel hygiënisch


Anderen bekeken ook