Courtyard Amsterdam Airport

  1. Nederland
  2. regio Amsterdam
  3. Hoofddorp
  • Courtyard Amsterdam Airport
  • 2 foto's

Dit charmante luchthavenhotel ligt op een mooie locatie omgeven door bossen. Het ligt op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol.

*Excl. €2,50 Calamiteitenfonds, €5,00 bijdrage SGR p.p. en evt. ter plaatse te betalen kosten.

Over Courtyard Amsterdam Airport

Ligging
Dit charmante luchthavenhotel ligt op een mooie locatie omgeven door bossen. Het ligt op slechts 10 minuten rijden van de luchthaven Schiphol.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een restaurant, een eetzaal en een bar. Naast ontbijt biedt het hotel ook middag- en avondeten à la carte. Op speciaal verzoek biedt het hotel vegetarische gerechten aan. Daarnaast stelt het hotel picknick beschikbaar.
Sport/entertainment
De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Wie lekker wil bewegen, kan van fietsen/mountainbiken en tennis genieten. Het verblijf heeft in het indoorgedeelte ook veel activiteiten voor sportliefhebbers in petto zoals een fitnessstudio, tafeltennis, biljart, darts, bowling en aerobics. In het wellnessgedeelte staan spa en sauna ter beschikking. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook