085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Karpathos

Karpathos, een van de meest afgelegen en ongerepte eilanden van Griekenland. Dit eiland zit vol contrasten, van de afgelegen bergdorpjes en ongerepte stranden tot de bruisende stad Pigadia en de historische ruïnes.

Lees meer over Karpathos

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Karpathos

Vakantie Karpathos

Karpathos, een van de meest afgelegen en ongerepte eilanden van Griekenland. Dit eiland zit vol contrasten, van de afgelegen bergdorpjes en ongerepte stranden tot de bruisende stad Pigadia en de historische ruïnes. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je reis naar dit prachtige eiland: 

Olympos  

Olympos is een afgelegen bergdorpje aan de noordkust van het eiland, bekend om zijn traditionele architectuur en culturele erfgoed. Hier kun je genieten van de rustige sfeer, wandelen door de smalle geplaveide straatjes en traditionele gerechten proeven. 

Diafani  

Diafani is een schilderachtig vissersdorpje aan de noordkust van het eiland, omgeven door kristalhelder water en ruige bergen. Hier kun je genieten van heerlijke verse visgerechten in een traditionele taverne, zwemmen in de zee en ontspannen op het strand. 

Apella Beach  

Apella Beach is een van de meest prachtige stranden van het eiland, gelegen aan de oostkust van Karpathos. Het kristalheldere water en het witte zand maken dit tot een van de meest fotogenieke plekken op het eiland. 

Pigadia  

Pigadia is de hoofdstad van Karpathos en de grootste stad van het eiland. Hier vind je tal van restaurants, bars en winkels, evenals een charmante haven en een levendige promenade. 

Saria Island  

Saria Island is een klein eilandje ten noorden van Karpathos en is alleen bereikbaar per boot. Hier kun je genieten van een prachtig ongerept landschap, verlaten stranden en de ruïnes van een oude stad.