085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Kaapverdië

Stap binnen in een wereld van ongeëvenaarde schoonheid en diversiteit op de eilanden van Kaapverdië. Van de schitterende azuurblauwe wateren die zich uitstrekken tot aan de horizon, tot de uitgestrekte gouden zandstranden die uitnodigen tot ontspanning, biedt dit betoverende tropische juweel een onvergetelijke ervaring voor reizigers die verlangen naar iets buitengewoons.

Lees meer over Kaapverdië

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Kaapverdië

Vakantie Kaapverdië

De Kaapverdische eilanden, een archipel in de Atlantische Oceaan die bestaat uit tien prachtige eilanden. Of je nu komt voor de zon, de zee, de cultuur of de geschiedenis, er is voor ieder wat wils op deze eilanden. Hieronder benoemen wij alvast een aantal hoogtepunten die de eilanden van Kaapverdië te bieden hebben! 

Sal 

Een van de hoogtepunten van een reis naar de Kaapverdische eilanden is het eiland Sal. Hier vind je kilometers aan prachtige, witte zandstranden met kristalhelder water, ideaal om te zwemmen, zonnebaden en te snorkelen. Ook is Sal een van de beste plekken ter wereld om te windsurfen en te kitesurfen. 

Santiago 

Een ander hoogtepunt is het eiland Santiago, het grootste eiland van de archipel. Hier vind je de bruisende hoofdstad Praia, met kleurrijke markten, musea en historische gebouwen. Ook is Santiago de ideale plek om kennis te maken met de Kaapverdische cultuur en muziek, met overal livemuziek en dans. 

São Vicente 

Op het eiland São Vicente vind je de bruisende stad Mindelo, een van de culturele hoofdsteden van West-Afrika. Hier vind je prachtige architectuur uit de koloniale tijd, musea, galeries en livemuziek op elke straathoek. 

Fogo 

Ten slotte is het eiland Fogo een must-see voor natuurliefhebbers. Hier vind je de hoogste berg van Kaapverdië, de Pico do Fogo, en de indrukwekkende vulkaan Caldeira, die nog steeds actief is. Ook vind je hier uitgestrekte wijngaarden, waar de beroemde Fogo-wijn wordt geproduceerd.