085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)

  • Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)
  • Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)
  • Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)
  • Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)
  • Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)
  • 21 foto's

Welkom bij Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)! Het 3-sterrencomplex ligt in het hart van Ortigia, gelegen in de streek Siracusa. Hier maak je kennis met het echte Italië! Je verblijft in een ruim appartement, voorzien van alle gemakken. Hoewel je van een heerlijk ontbijt geniet in Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni) ontdek je de smakelijke Italiaanse keuken bij de vele restaurants in

Over Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)

Welkom bij Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)! Het 3-sterrencomplex ligt in het hart van Ortigia, gelegen in de streek Siracusa. Hier maak je kennis met het echte Italië! Je verblijft in een ruim appartement, voorzien van alle gemakken. Hoewel je van een heerlijk ontbijt geniet in Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni) ontdek je de smakelijke Italiaanse keuken bij de vele restaurants in de buurt. Het appartementencomplex biedt je de ideale uitvalsbasis om niet alleen het schitterende Ortigia te ontdekken, maar ook als je over de bruggen gaat kom je terecht in een prachtige omgeving.

Ligging: Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni) in Siracusa

Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni) ligt in het hart van het sfeervolle Ortigia, gelegen in de streek Siracusa. Het eiland Ortigia wordt met het vasteland verbonden door een drietal bruggen. Diverse restaurants, bars en winkels liggen in de nabije omgeving. Een bushalte vind je op ongeveer 50 meter van het appartementencomplex. Reis ook eens naar Noto (ca. 25 km), Catania (ca. 40 km) of Marzamemi (ca. 50 km) en ontdek alle mooie plekjes van Sicilië.

Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)

Het 3-sterrencomplex beschikt over 28 appartementen, verdeeld over 2 gebouwen met 3 verdiepingen verspreid over Ortigia. Er zijn geen liften aanwezig. Bij de receptie (open van 08.00-13.00 uur en van 15.00-20.00 uur) word je hartelijk welkom geheten en in de onlangs gerenoveerde lobby maak je gratis gebruik van wifi.Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni) bestaat uit 2 gebouwen die verspreid liggen over het plaatsje Ortigia. Je hoort ter plaatse in welk gebouw je verblijft. Let op:Heb je een huurauto geboekt? Laat dan even weten wanneer je zult arriveren. Contactgegevens vind je op de autohuurvoucher. Omdat alleen bewoners op het eiland Ortigia mogen parkeren, kun je de huurauto parkeren (tegen betaling) in Talete Parking. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie van Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni).

Appartement:

Het 2-kamerappartement (1-4 personen) in Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni) is comfortabel ingericht en bestaat uit een aparte slaapkamer en woon-/slaapkamer met slaapbank en kitchenette. In de kitchenette vind je een koelkastje en een kookplaat. Daarnaast beschikt het appartement over gratis airconditioning, televisie, kluisje (gratis) en wifi (gratis). De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn. Sommige appartementen beschikken over een balkon.

Verzorging & Zomer: Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni)

Je verblijft in Baroni Ortigia (ex. Residenza Dei Baroni) op basis van Logies.

Let op:

Vanwege de ligging van deze accommodatie kan het voorkomen dat de lokale reisleiding deze accommodatie niet standaard bezoekt. Uiteraard is hij/zij wel telefonisch bereikbaar.


Locatie

Anderen bekeken ook