085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Capo dei Greci

  • Capo dei Greci
  • Capo dei Greci
  • Capo dei Greci
  • Capo dei Greci
  • Capo dei Greci
  • 23 foto's

Hotel Capo dei Greci heeft een prachtige ligging direct aan de baai van Taormina en een schitterend uitzicht op het omringende landschap. Je vindt hier alles voor een heerlijk ontspannen vakantie onder de Siciliaanse zon, zoals 2 zwembaden, een Spa Center en maar liefst 3 restaurants. Wil je de omgeving verkennen? Het kasteel van Sant'Alessio Siculo ligt op korte afstand en Taormina ligt op circa

Over Capo dei Greci

Hotel Capo dei Greci heeft een prachtige ligging direct aan de baai van Taormina en een schitterend uitzicht op het omringende landschap. Je vindt hier alles voor een heerlijk ontspannen vakantie onder de Siciliaanse zon, zoals 2 zwembaden, een Spa Center en maar liefst 3 restaurants. Wil je de omgeving verkennen? Het kasteel van Sant'Alessio Siculo ligt op korte afstand en Taormina ligt op circa 10 kilometer.
Ligging: Capo dei Greci nabij Taormina

Capo dei Greci ligt aan de baai van Taormina, met een zonneplateau aan zee en is te bereiken via een trap. Het centrum van Taormina ligt op ongeveer 10 kilometer. Er bevindt zich 1 restaurantje op ca 500 meter. Het dichtstbijzijnde dorp ligt op ca 4,5 km. Deze zijn wel met de bus te bereiken. Rond 21.30 uur gaat de laatste bus terug. Een bushalte tref je op ongeveer 500 meter.

Faciliteiten: Capo dei Greci

Hotel Capo dei Greci telt 196 kamers verdeeld over diverse gebouwen en beschikt over een 24-uurs receptie, een sfeervolle lobby met zitjes en 3 liften.
Het hotel beschikt over 3 restaurants, waaronder een hoofdrestaurant en 2 à-la-carterestaurants waar internationale en Siciliaans gerechten worden geserveerd. Drankjes zijn te verkrijgen bij één van de 2 bars.
Buiten vind je zwembaden met een prachtig panoramisch uitzicht over zee. Op het zonneterras, rondom de zwembaden, en op het zonneplateau bij zee staan de ligbedden en parasols gratis voor je klaar.
Het Capo dei Greci hotel beschikt verder over gratis openbare parkeergelegenheid en in de openbare ruimtes kun je gratis gebruikmaken van wifi.
Let op: vanwege de niveauverschillen is dit hotel niet geschikt voor mindervaliden.

Hotelkamer:

Je standaardkamer (2 personen) in Capo dei Greci is netjes en comfortabel en beschikt over airconditioning, televisie, een minibar (tegen betaling), kluisje (gratis), telefoon en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en föhn.

Tegen een meerprijs kun je een standaardkamer met zeezicht (2 personen) boeken.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf in Capo dei Greci kun je gratis gebruikmaken van de tennisbaan. In het Spa Center kun je tegen betaling gebruikmaken van de fitnessruimte, het Turks bad, de bubbelbad, de sauna, een stoombad, massages en schoonheidsbehandelingen.

Verzorging Zomer : Capo dei Greci

Je verblijft in Capo dei Greci op basis van Logies & Ontbijt. Tegen een meerprijs kun je Halfpension (ontbijt en diner) boeken.


Locatie

Anderen bekeken ook