085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Clayton Hotel Ballsbridge

  1. Ierland
  2. regio Dublin
  3. Dublin
  • Clayton Hotel Ballsbridge
  • 3 foto's

Deze schitterend gerestaureerde, negentiende-eeuwse vrijmetselaarsschool is ideaal gelegen in het hart van het exclusieve zakendistrict en ambassadeurswijk van Dublin. Het hotel ligt naast de RDS Arena en slechts 10 minuten rijden van het stadscentrum van Dublin en attracties als het Trinity College, Dublin Castle en Christchurch Cathedral. Dublin Zoo kan met de auto in 15 minuten worden bereikt.

Over Clayton Hotel Ballsbridge

Ligging

Deze schitterend gerestaureerde, negentiende-eeuwse vrijmetselaarsschool is ideaal gelegen in het hart van het exclusieve zakendistrict en ambassadeurswijk van Dublin. Het hotel ligt naast de RDS Arena en slechts 10 minuten rijden van het stadscentrum van Dublin en attracties als het Trinity College, Dublin Castle en Christchurch Cathedral. Dublin Zoo kan met de auto in 15 minuten worden bereikt. Openbaar vervoer, de trein en de bus, is binnen enkele minuten lopen van het hotel te bereiken en de internationale luchthaven Dublin is 15 kilometer ver.

Eten en drinken

Een eetzaal, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. De gasten kunnen van een niet-rokersrestaurant met airconditioning, kinderstoelen en een aparte rookzone gebruikmaken. Bij de accommodatie kunnen de gasten een overnachting incl. ontbijt boeken. Een continentaal ontbijtbuffet belooft een goede start in de dag. Als diner kunnen verschillende à-la-cartegerechten worden gekozen. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld dieetgerechten zijn verkrijgbaar.

Sport/entertainment

Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals tennis, een fitnessstudio, een spa en een sauna zorgen voor de nodige afwisseling. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook