085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Neos Ikaros

  1. Griekenland
  2. Kreta
  3. Agia Galini
  • Neos Ikaros
  • Neos Ikaros
  • Neos Ikaros
  • Neos Ikaros
  • Neos Ikaros
  • 16 foto's
  • Zonvakantie

Neos Ikaros is een heerlijk kleinschalig 3-sterrenhotel en dé plek om je vakantie op Kreta door te brengen. Ben je toe aan pure ontspanning of ga je juist actief op pad om de rest van het eiland te ontdekken? Dit is de perfecte uitvalsbasis. Je kunt natuurlijk ook onbeperkt struinen door de kleine straatjes van Agia Galini of even wat drinken in een typisch Griekse taverne. Neos Ikaros biedt alle

Over Neos Ikaros

Neos Ikaros is een heerlijk kleinschalig 3-sterrenhotel en dé plek om je vakantie op Kreta door te brengen. Ben je toe aan pure ontspanning of ga je juist actief op pad om de rest van het eiland te ontdekken? Dit is de perfecte uitvalsbasis. Je kunt natuurlijk ook onbeperkt struinen door de kleine straatjes van Agia Galini of even wat drinken in een typisch Griekse taverne. Neos Ikaros biedt alle comfort om haar gasten optimaal te laten genieten van een welverdiende vakantie.

TIP: boek deze vakantie als Fly & Go
  • Gemak voorop: pakketreis met vlucht + deze accommodatie + huurauto
  • Je huurauto staat bij aankomst klaar op de luchthaven
  • De verzekering voor je auto is geregeld
  • Vrijheid en avontuur: ontdek in je eigen tempo je vakantiebestemming
Bekijk deze Fly & Go vakantie
Ligging: Neos Ikaros in Agia Galini

Neos Ikaros ligt in een rustige omgeving en ligt op slechts 400 meter van het zandstrand van Agia Galini. Op circa 150 meter afstand ligt het centrum van Agia Galini. Hier vind je gezellige restaurants, bars en winkeltjes. Het hotel biedt gratis parkeren aan voor als je per huurauto het natuurschoon en prachtige stranden op Zuid-Kreta wilt ontdekken. Ga je liever met de bus op pad? Een bushalte tref je op slechts 200 meter afstand van het hotel.

Faciliteiten: Neos Ikaros

Het kleinschalige hotel beschikt over 31 kamers, verspreid gelegen in één gebouw met maximaal 4 verdiepingen. In de lobby tref je een receptie en er is 1 lift.
In de ruim opgezette tuin (circa 6000 m2) bevindt zich het zwembad en bovenop het hotel een dakterras. Onder de schaduw van de bomen en aan het zwembad staan ligbedden en parasols voor je klaar. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van de badhanddoekenservice. In de pool- en snackbar kun je tegen betaling terecht voor diverse drankjes en hapjes.
Verder beschikt Neos Ikaros over een internethoek, wifi en parkeergelegenheid (alle gratis). Voor de kleintjes is er een speeltuintje en is er tegen betaling een babybedje te huur.

Hotelkamer:

De comfortabele standaardkamers (1-3 personen) in Neos Ikaros bevinden zich op de eerste verdiepingen en zijn netjes ingericht. De kamers zijn voorzien van gratis airconditioning, satelliettelevisie, kluisje (tegen betaling), telefoon, koelkastje, wifi (gratis) en een balkon of terras met zitje. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche en toilet.

Tegen een meerprijs verblijf je in een superiorkamer (1-3 personen). Dit kamertype bevindt zich op de bovenste verdiepingen.

Sport & Ontspanning:

Tijdens je verblijf kun je gratis gebruikmaken van het volleybal- en het minibasketbalveld. Ook kun je heerlijk ontspannen in de bubbelbad in de tuin van het hotel (tegen betaling).

Verzorging Zomer : Neos Ikaros

Je verblijft op basis van Logies & Ontbijt.


Locatie

Anderen bekeken ook