Athens Marriott Hotel

  1. Griekenland
  2. Attica (regio Athene)
  3. Athene
  • Athens Marriott Hotel
  • 15 foto's

Het hotel ligt midden in een mooie 300m2 grote tuin, direct aan de Syngroú straat, op slechts 20 minuten van het Syntagma plein, het stadscentrum van Athene en de poort van Piraeus. Naar de golfbaan is het 7km. De luchthaven van Athene is met de transfer binnen 45 minuten te bereiken. Een bushalte met lijnbusverbindingen naar het stadscentrum (op ca. 6km) bevindt zich in de onmiddellijke omgeving.

Over Athens Marriott Hotel

Ligging
Het hotel ligt midden in een mooie 300m2 grote tuin, direct aan de Syngroú straat, op slechts 20 minuten van het Syntagma plein, het stadscentrum van Athene en de poort van Piraeus. Naar de golfbaan is het 7km. De luchthaven van Athene is met de transfer binnen 45 minuten te bereiken. Een bushalte met lijnbusverbindingen naar het stadscentrum (op ca. 6km) bevindt zich in de onmiddellijke omgeving. Bovendien is er een gratis hotelbusverbinding naar het centrum.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een eetzaal, een koffiehuis en een bar. In een niet-rokersrestaurant met airconditioning krijgen de gasten verschillende specialiteiten voorgeschoteld. Bij de accommodatie kunnen de gasten halfpension boeken. Naast ontbijt biedt het verblijf ook middag- en avondeten à la carte.
Sport/entertainment
Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Voor degene die ook op reis wil blijven sporten, biedt het hotel de mogelijkheid tot golfen. Watersportliefhebbers wordt motorboot varen aangeboden. Een fitnessstudio en aerobics maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, een stoombad, hamam en massagebehandelingen aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook