085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Comfort Hotel Nation Père Lachaise

  1. Frankrijk
  2. Ille de France
  3. Parijs
  • Comfort Hotel Nation Père Lachaise
  • 15 foto's
  • Stedentrip

Dit charmante hotel heeft een mooie ligging in het oosten van de stad Parijs, op slechts enkele stappen lopen van de Place de la Nation. Naar de Opéra Bastille is het ongeveer 10 tot 15 minuten lopen. Het metrostation Rue des Boulets vindt u direct voor het hotel. In de directe omgeving vindt u talrijke winkels en amusementsmogelijkheden. Het beroemde pretpark Disneyland Paris kunt in in slechts c

Over Comfort Hotel Nation Père Lachaise

Ligging

Dit charmante hotel heeft een mooie ligging in het oosten van de stad Parijs, op slechts enkele stappen lopen van de Place de la Nation. Naar de Opéra Bastille is het ongeveer 10 tot 15 minuten lopen. Het metrostation Rue des Boulets vindt u direct voor het hotel. In de directe omgeving vindt u talrijke winkels en amusementsmogelijkheden. Het beroemde pretpark Disneyland Paris kunt in in slechts ca. 30 minuten bereiken.

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een ontbijtzaal. Een niet-rokersrestaurant met een aparte rookzone zorgt voor de innerlijke mens. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt. Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag.

Locatie

Anderen bekeken ook