Hôtel So'Co by HappyCulture

  1. Frankrijk
  2. Côte d'Azur
  3. Nice
  • Hôtel So'Co by HappyCulture
  • 15 foto's

Dit stadhotel ligt ideaal, direct in het centrum en dichtbij het centraalstation. Het biedt talrijke mogelijkheden om Nice en haar omgeving te ontdekken. De mooie oude binnenstad nodigt uit tot het bezoeken aan de bloemenmark, restaurants, boetieks en clubs. Vanuit het naastgelegen park van het slot La Colline du Château heeft men een heerlijke blik over de stad en de ruïne van de voormalig kathed

Over Hôtel So'Co by HappyCulture

Ligging
Dit stadhotel ligt ideaal, direct in het centrum en dichtbij het centraalstation. Het biedt talrijke mogelijkheden om Nice en haar omgeving te ontdekken. De mooie oude binnenstad nodigt uit tot het bezoeken aan de bloemenmark, restaurants, boetieks en clubs. Vanuit het naastgelegen park van het slot La Colline du Château heeft men een heerlijke blik over de stad en de ruïne van de voormalig kathedraal. Het slechts door een straat van het hotel gescheiden strand bereikt men na slechts 800m. Openbaar vervoer bevindt zich op 300m. Naar de luchthaven Nice is het ongeveer 5km.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een niet-rokers restaurant, een ontbijtzaal en een koffiehuis. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Locatie

Anderen bekeken ook