085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

easyHotel Nice Palais des Congrès - Old Town

  1. Frankrijk
  2. Côte d'Azur
  3. Nice
  • easyHotel Nice Palais des Congrès - Old Town
  • 10 foto's

Het moderne hotel ligt direct in het toeristische centrum. Het stadscentrum met openbaar vervoer bereikt u binnen enkele minuten. De oude binnenstad ligt vlakbij. In de omgeving van het hotel vindt u tal van winkels (ca. 100 meter) en op ca. 200 meter is er de zee, het strand en een halte van het openbaar vervoer. Bars, pubs, discotheken, clubs en de haven vindt u binnen een straal van 500 meter.

Over easyHotel Nice Palais des Congrès - Old Town

Ligging

Het moderne hotel ligt direct in het toeristische centrum. Het stadscentrum met openbaar vervoer bereikt u binnen enkele minuten. De oude binnenstad ligt vlakbij. In de omgeving van het hotel vindt u tal van winkels (ca. 100 meter) en op ca. 200 meter is er de zee, het strand en een halte van het openbaar vervoer. Bars, pubs, discotheken, clubs en de haven vindt u binnen een straal van 500 meter. Op ca. 8 km afstand bevindt zich de luchthaven.

Eten en drinken

Er is een koffiehuis voorhanden. Dagelijks wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook