Lapland Hotels Bulevardi

  1. Finland
  2. regio Helsinki
  3. Helsinki
  • Lapland Hotels Bulevardi
  • 15 foto's

Dit hotel ligt in een ideale omgeving voor ouders met kinderen en bevindt zich op ongeveer 850 m van het centrum van Helsinki.

Over Lapland Hotels Bulevardi

Ligging
Dit hotel ligt in een ideale omgeving voor ouders met kinderen en bevindt zich op ongeveer 850 m van het centrum van Helsinki.
Eten en drinken
Het verblijf beschikt over een bar. De gasten genieten van hun gerechten in een aangename ambiance in het restaurant (niet-rokers en à la carte). Een uitgebreid ontbijtbuffet staat garant voor een prima begin van de dag. Dieetgerechten, glutenvrije maaltijden, vegetarische gerechten en veganistische maaltijden worden op aanvraag bereid. Tegen betaling kunnen de gasten ook gebruikmaken van alcoholvrije dranken en alcoholische dranken.
Sport/entertainment
Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Wie ook tijdens zijn vakantie actief bezig wil zijn, kan van een fitnessstudio, een sauna en wandelen gebruikmaken en tegen betaling ook van fietsen/mountainbiken en kanovaren. Externe organisaties bieden bovendien kanovaren aan. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook