Maxx Hotel Jena

  1. Duitsland
  2. Thüringen
  3. Jena
  • Maxx Hotel Jena
  • 15 foto's

Dit stadshotel heet de gasten in Jena welkom. In de directe omgeving is een aansluiting met het lokale openbaar vervoer.

Over Maxx Hotel Jena

Ligging
Dit stadshotel heet de gasten in Jena welkom. In de directe omgeving is een aansluiting met het lokale openbaar vervoer.
Eten en drinken
Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een niet-rokers restaurant, een eetzaal en een bar. Het verblijf biedt een overnachting incl. ontbijt, halfpension en volpension als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Een uitgebreid ontbijtbuffet, middagmaaltijd en een veelzijdig avondbuffet zijn lekker en worden altijd weer vol variatie geserveerd. Ook bijzondere maaltijden zoals bijvoorbeeld vegetarische gerechten zijn verkrijgbaar.
Sport/entertainment
Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. Actieve gasten kunnen zich bij het fietsen/mountainbiken uitleven. Een fitnessstudio, gymnastiek en aerobics maken deel uit van het sport- en recreatieaanbod van het hotel. In het hotel worden diverse wellnessaanbiedingen zoals bijvoorbeeld spa, sauna, een stoombad, een schoonheidssalon en massagebehandelingen aangeboden. Terwijl de ouders zich ontspannen, kunnen de kinderen aan een gezellig spelletjes- en entertainmentprogramma deelnemen. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702051

Locatie

Anderen bekeken ook