085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Dominicaanse Republiek

Een adembenemend mooie natuur en prachtige bountystranden vind je op de Dominicaanse Republiek. Kies voor een avontuurlijke rondreis of geniet in een all inclusive resort in combinatie met leuke excursies. Het land ligt ten oosten van Haïti, op het eiland Hispaniola. Badplaats Punta Cana is de populairste strandbestemming van de Dominicaanse Republiek. Hier geniet je van wuivende palmbomen, parelwitte stranden en een heerlijke zon. Naast het relaxen biedt deze badplaats ook een aantal activiteiten. Denk hierbij aan watersporten, kiteboarden en windsurfen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning op de idyllische stranden, avontuur in de weelderige regenwouden of het verkennen van de kleurrijke onderwaterwereld bij het snorkelen en duiken, de Dominicaanse Republiek biedt voor elk wat wils.

Lees meer over Dominicaanse Republiek

Resultaten zoekopdracht


Dominicaanse Republiek

Dominicaanse republiek footer

Een adembenemend mooie natuur en prachtige bountystranden vind je op de Dominicaanse Republiek. Geniet in een all-inclusive resort in combinatie met leuke excursies of kies voor een avontuurlijke rondreis. Het land is gelegen op het eiland Hispaniola. Dit eiland deelt het land samen met Haïti, wat grenst aan het westen van het land. Badplaats Punta Cana is de populairste strandbestemming. Hier geniet je van wuivende palmbomen en de Dominicaanse Zon. Naast het relaxen biedt deze badplaats ook een aantal activiteiten. Denk hierbij aan watersporten, kiteboarden en windsurfen.

Wil je meer van het eiland zien? Huur dan een auto! Bezoek de verschillende natuurparken die het eiland te bieden heeft. Daarnaast kun je ook een uitstapje maken naar het prachtige Saona Island. Saona Island is een klein tropisch stipje voor de kust van het zuiden van het land. Dit eiland is werkelijk waar een paradijs en is zeker een aanrader.