085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Ibiza

Welkom op Ibiza, het eiland van zon, zee, strand en feesten! Maar Ibiza heeft zoveel meer te bieden dan alleen feesten. Ibiza heeft voor elk wat wils, of je nu wilt genieten van de stranden, wandelen in de bergen, een boottocht maken naar afgelegen baaien of genieten van het bruisende nachtleven.

Lees meer over Ibiza

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Ibiza

Vakantie Ibiza

Welkom op Ibiza, het eiland van zon, zee, strand en feesten! Maar Ibiza heeft zoveel meer te bieden dan alleen feesten. Ibiza heeft voor elk wat wils, of je nu wilt genieten van de stranden, wandelen in de bergen, een boottocht maken naar afgelegen baaien of genieten van het bruisende nachtleven. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je reis naar Ibiza: 

Dalt Vila  

Dalt Vila is de historische oude binnenstad van Ibiza-stad en een UNESCO-werelderfgoedlocatie. Wandel door de smalle geplaveide straatjes en bewonder de indrukwekkende middeleeuwse vestingwerken en de charmante pleintjes met restaurants en cafés. 

Cala Comte  

Cala Comte is een prachtig strand in het westen van Ibiza met turquoise water en wit zand. Het is de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang en het kristalheldere water te verkennen met snorkelen. 

Es Vedra  

Es Vedra is een mystiek rotsachtig eilandje voor de zuidwestkust van Ibiza, omgeven door legende en mythologie. Het is een van de meest fotogenieke plekken van het eiland en biedt een adembenemend uitzicht vanaf de kliffen en het nabijgelegen strand Cala d'Hort. 

Sant Antoni de Portmany  

Sant Antoni is een bruisende badplaats in het westen van Ibiza, bekend om zijn nachtleven en stranden. Hier vind je ook tal van restaurants, cafés en winkels, evenals een jachthaven en een prachtige boulevard. 

Las Dalias Hippy Market  

Las Dalias Hippy Market is een van de bekendste markten van Ibiza, gelegen in het noorden van het eiland. Hier vind je kleurrijke kleding, sieraden, ambachten en souvenirs, evenals livemuziek en een geweldige sfeer.