085 7440850 Vragen en advies: bel ons!

Costa Rica

Costa Rica, een van de meest adembenemende en diverse landen in Midden-Amerika. Costa Rica is een land vol avontuur, natuurlijke schoonheid en rijke cultuur. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, wilt ontspannen op een prachtig strand of wilt genieten van de lokale keuken en cultuur, Costa Rica heeft voor ieder wat wils.

Lees meer over Costa Rica

Resultaten zoekopdracht


Vakantie Costa Rica

Vakantie Costa Rica

Costa Rica, een van de meest adembenemende en diverse landen in Midden-Amerika. Costa Rica is een land vol avontuur, natuurlijke schoonheid en rijke cultuur. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, wilt ontspannen op een prachtig strand of wilt genieten van de lokale keuken en cultuur, Costa Rica heeft voor ieder wat wils. Hier zijn enkele hoogtepunten die je niet mag missen tijdens je reis naar Costa Rica: 

Arenal vulkaan  

De Arenal vulkaan is een van de actieve vulkanen in Costa Rica en biedt een indrukwekkend uitzicht op de omliggende landschappen. Hier kun je genieten van de natuurlijke warmwaterbronnen, watervallen en de avontuurlijke activiteiten, zoals ziplining en wandelen. 

Tortuguero National Park  

Dit park is een paradijs voor natuurliefhebbers en is alleen bereikbaar via boot. Het park herbergt een breed scala aan flora en fauna, waaronder apen, luiaards en de beroemde zeeschildpadden die hier komen om te broeden. 

Manuel Antonio National Park  

Het Manuel Antonio National Park is de thuisbasis van enkele van de mooiste stranden van Costa Rica en is een geweldige plek om te genieten van de zon, zee en surfen. Hier kun je ook de wilde dieren spotten, zoals apen, leguanen en luiaards. 

Corcovado National Park  

Dit park is een van de meest ongerepte en ongerepte gebieden van Costa Rica en biedt een ongelooflijke biodiversiteit. Het is de thuisbasis van verschillende bedreigde diersoorten, waaronder de jaguar en de tapir.